Miroslav Mišković sa studentima Ekonomskog fakulteta

Ostavite komentar


  1. Vlada Srbije se trudi da obezbedi,mladim i supesnim ekonomistima,najbolje uslove za rad.Misroslav Miskovic nema nista pametno da kaze studenstima,pored toliko pametnih ljudi,zalosno je sto su njega odabrali.Mada dobro,mozda se i od takvih,nesto korisno moze cuti.

  2. Je’l ima u knjizi 10 koraka kako sam postao tajkun i opljačkao narod uz pomoć prošle vlasti?

    1. Sigurno nema ni „kako (i zasto) sam uspeo u vreme Milosevica i kako i zasto sam uhapsen, pa pusten na slobodu (kako izasto)“ od strane sadasnje vlasti

  3. Mozda nije najbolji momenat da se studentima u Kragujevcu obrati tajkun koji se obogatio ko zna na kakav nacin, kada je to vec tako ima li u knjizi 10 koraka kako sam postao tajkun i opljackao narod uz pomoc prosle vlasti koju je on za njega formirao i vodio.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.