U Drugom svetskom ratu stradalo 40 hiljada Sremaca

Prema nalazu Komisije i projektu „Žrtve u Sremu 1941-1945“

Ostavite komentar


  1. I niko nista , makar jedankomentar, kakav smo mi narod prema nasim zrtvama, danas je 6. April, na danasnji dan je izginulo toliko puno gradjana Beograda i o tome se cuti svugde po svetu, ma dokle ce biti nekaznjeni svi koji su radili Srbima o glavi, otvoriti te arhive da se vec jednom sve dozna.
    Ko je uopste smislio te arhive da se cuvaju podaci o zlocinima i zlocincima , na sta to lici , to mora da su smislili Nemci i Englezi zajedno sa Amerikancima a sada i sa NATO I EUBriselom i naravno domaci pomagaci istima , nema ko drugi .
    Sve na internet .

    1. Da, mi Srbi smo zrtve svih oko nas, cak i nas samih: pogubljeni smo, zaklani,spaljeni, objeseni smo. Nase ‘nevine’ oci i ruke su spreceni da ista ucine!
      Uh, koliko cemo na ovaj nacin zaraditi mesta u nasoj nebeskoj?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.