Miša Vacić: „Junak“ sa 14 džipova

Ličnost Danas

Ostavite komentar


    1. Nepita se ko je kriv da bi bio kaznjen nobko je odgovoran za takvo njegovo ponasanje toga treba skloniti.a posle ovog misa vacica cu on opasan a hahahaahhah ko seboji vise ikog nebudalite no kad zasere tuc ga do besvijesti ili gabodma pocet tuc

  1. Nije kriv meni Vacić am baš ništa, krivi su oni koji su mu OMOGUĆILI (u čije ime on to radi) da bude to što jeste. Već 30 g oni proizvode i koriste razne Vaciće…. a Srbija na naše oči se istopi , narod masovno emigrira, ostaće uskoro samo nepokretni, penzioneri, političari, Vacići i njihovi botovi.

  2. Volim tekstove Snežane Čongradin. Britki, hrabri, tačni, edukativni. Bez kompromisa. Svaka čast!

    1. U ovom tekstu ima nekoliko netačnih podataka poput toga da se Medveđa nalazi u Preševskoj dolini i da u opštini pretežno žive Albanci. Ni na jednom popisu Albanci nisu bili većina. Potrebno je da autorka napravi ispravke.

    2. sarkazam je dobar, to osvežava. Ali ima gafova od srebrenice pa nadalje gde se i ona gađa teškim pravnim terminima koje međunarodna zajednicu u okviru međunarodnog prava nikada nije prihvatila, samim tim i titula genocidni narod je pala u vodu… i to nas britanci zezaju koji su istrebili celu australiju i ameriku programski.

  3. „tvrdi i da je po obrazovanju pravnik“

    Na spisku diplomiranih studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradi, Miše Vacića – NEMA.
    Dakle, dve su stvari moguće: Ili je završio na drugom mestu ili uopšte nije „diplomirani pravnik“, već samo „pravnik“.

  4. Take mlad a take odvratan, sigurno će daleko dogurati bar medju “svojima”. Ja sa njim nemam ama baš ništa zajedničko, to što smo se rodili u istoj državi je čist slučaj i ništa više.

  5. Kada se pojavio Arkan 90tih svi su se čudili da li je moguće da jedan provereni kriminalac bude neko ko brani srpstvo. Svi su mislili da neće niko da mu veruje a ono on je postao parlamentarna stranka, poslanik, političar, kandidat za predsednika Srbije! Ponavlja se jedna diktatura sa svim svojim pratećim elementima, zastrasivanje, govor mržnje , Šešeljem…

      1. Tako je..isto kad se pojavio Hitler, austrijskom kaplaru su se svi smejali..rezultat znamo!

  6. Devedesete nas u punoj brzini vraćaju ludostima , nevaspitanju i samovolji ozbiljnih psiho pacijenata !

  7. Kakva junacina, kakva „njuska“, stvarno uliva „strahopostovanje“, kada bi se zezali.

  8. Treba se zamisliti! Jedan sličan ovome je započeo svoj „posao“ u Minhenskoj pivnici sa nekolicinom sličnih bitangi.

  9. Prvo, mogo bi pisati kilometarski komentar, ali nema svrhe. Zelim samo da skrenem paznju, da Medvedja nije u „Presevskoj dolini“ po svakoj logici i zdravom razumu i po geografskim okvirima. Drugo, opstina Medvedja nije pretezno naseljena Albancima, vec Srbima oduvek, a i trenutno, mozda ima oko 7-8 % Albanaca u opstini Medvedja i to uglavnom u selima pored administrativne linije sa Kosmetom. Trece, apsolutni sam protivnik rezima AV, ali takodje i SZS-a i ostalih opoziocionara koji su nas unistili pre AV, a on sad samo nastavlja, da ne budem napadan da sam BOT

    Nadam se da ste bar malo objektivni i da cete objaviti moj komentar !!!

    1. Dodatak : Medvedja je u Jablanickom okrugu. Presevska dolina je samo naziv za jedan deo Preseva do Zeleznicke stanice, ostatak Presava, Bujanovac i Medvedja nisu i nisu nikada ni bili deo „Presevske doline“. Sami sebi uskacemo u stomak decenijama, pa se posle cudimo sto nam je lose !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.