Miščević: Ustavne reforme do kraja godine

Ostavite komentar


  1. Kakav god konsenzus postigli razni Sojici po strankama nista dobro nece doneti. Drustveni konsenzus u diktaturi je nemoguce postici niti ce ga osim u izjavama raznih Sojica biti. Na referndumu glasacu protiv svih izmena jer ocekujem puno podmetacina i losih resenja da bi proslo jedno ili dva koja trazi EU. Gde je javna rasprava i kakve izmene planirate? Ko su clanovi komisije koja radi na novom ustavu?

  2. Kada se g,đaMiščević prihvatilaovog,spasiteljskog,bizmisa,, daki je imala u vidu i ovako,,,birane,,,institucionalnih,gromda, k,o što smo imali OSOBITU, ČAST,,da gledamo i vidimo,,srećom,,u samom Parlamentu sadašnjnje,,spasiteljke,kombinatorike,,i,,SLAVNIM,,IZJAŠNJAVANJIMA,,NA Majino zvonce..u koju ste to,,crnz rupu,,od Mnogih, registrovanih,skembalki Ustavstav i Zakonbe,ako ĆETE DA,NASTAVITE SAKNTNUITETOM,,PREDHODNE,,SPASITELJSKE,,KOOPERATIVE,SEKTI KOJE SU NAS,,PROSLAVILE,, U SVETU K,O NIKO DO SADA U ISTORIJI OVE TERMINATORSKI,,SREĐENE,,ZEMLJE,ILI ONOG ŠTO JE PREOSTALO OD NJE,,.iLI STE BILI U AMOKU,od 90,tih do,,pobede,,2012,PROFESORKO.!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.