Mišel Platini: Zvezda padalica

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Nije jedini. Kada ne bi bilo korupcije morali bi se praviti zatvori veličine Tokija i Njujorka. Jedino su radnici i radnice ovoga sveta sačuvale dostojanstvo i obraz ljudskog roda radeći pošteno i boreći se za svoja prava protiv svoje sabraće poremećenih nazora i uopšte otvrdlog srca i izgubljene ljudskosti.

  2. Na jedan drugi nacin, daleko prizemniji je pao i zvanicno najbolji igrac svih vremena kod nas, Djajic. Dolaskom light-radikala na vlast, aboliran je i vise se te afere niko ne seca. Ali nije to jos gotovo. Kao ni sva ta bahatost u sportu, otimanje nepostojecih titula i sve ostalo cega smo svedoci zadnjih godina.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.