Mišković: Đinđić je bio jedini političar s kojim sam gajio istinsko prijateljstvo

Ko posluje nekorektno, izgubiće. Ko nema znanje, izgubiće još pre. Ko svoj biznis veže za politiku i političare, izgubiće najpre
Delovi iz knjige "Ja, tajkun" Miroslava Miškovića, vlasnika Delta holdinga, koju je objavila Laguna

Ostavite komentar


  1. Miskovicu treba dati odredjeni rok da prvo dokaze poreklo imovine, a potom u skladu sa zakonom da odgovara.

  2. Gde su sad komentari svih ovih koji se razumeju u sve i svasta i koji vas blate.Ja se ne razumem u novce i ne znam da ih pravim ali sam se vama uvek divila a sad kad ste spomenuli Djindjica,kojeg ne mogu da prezalim jer se takav dva put ne radja u Srbijici,osvojili ste me.Samo napred Gosin Miskovic i obazirite se na ove sto samo blate.Secate se kako su pljuvali po Dindjicu a onda su ga mucki s leja ubili.Sad bi ga pravili od blata ali malo morgen.

  3. Miskovic promovise svoju knjigu.Malo je pozurio,mora da saceka oktobar kada bude Sajam knjiga, da moze da podeli autograme, da se slika sa obozavaocima.

  4. Koliko sam ja cuo Miskovic je Milosevicu oktobra 2000te predlagao da ne prizna izbore

  5. Tajkun se obogatio da i njegovi unuci ne mogu sve to da potrose, a sve to zahvaljujuci vlasti od Milosevica do Tadica.

  6. Mister, radim u Kanadi gde se ceni privatna inicijativa, i sve sto imam sam stvorio svojim rukama, bez pomoci JULA i komunistickog rokovodjenja drzavnih firmi i sve sto mogu da kazem je odvratna komunjarcino mrs sram te bilo!

  7. Ajde Misko, lepo priznaj, nece ti Zivka nista, koliko te je kostalo to iskreno prijateljstvo.

  8. objavio i knjigu ?? blago nama sa ovakvom postenjacinom , dokazi prijatelju kako si stekao , odakle ti pocetni kapital …

  9. „Ko posluje nekorektno, izgubiće. Ko nema znanje, izgubiće još pre. Ko svoj biznis veže za politiku i političare, izgubiće najpre“

    gospodin mišković plagira grunfa iz alana forda ovakvim „mudrostima“

  10. Verujem da je g. Mišković kao generalni direktor Župe stekao važno iskustvo koje je preneo u biznis. Verujem i da je vrlo vešt čovek. Uveren sam, međutim, da se uspešni privrednici ne potvrđuju u izolovanim, time i manje uspešnim privredama kakva je bila srpska od 1992. do 2001., naročito u tercijarnom sektoru – bankarstvu, trgovini, osiguranju, već to čine u proizvodnji kao što su Metalac, Hemofarm i drugi, njima slični, mada malobrojni. Doduše, trebalo se snaći u uslovima sankcija, hiper inflacije i krvavog raspada zemlje, a steći kapital. Kakogod, kada bi me neko pitao, da li bih više voleo da je posao Delte radio neko drugi – stranac, na primer – odgovorio bihmu, ne.
    Naredne dve decenije su otužne, jer pokazuju dva ožiljka, da je srpska privreda tokom devedesetih izraubovana, neobnovljena i da je izgubila ljude i tržišta, te da je nakon dvehiljadite pala pod giljotinu sopstvene prošlosti i neodgovornih političara koji su verovali da im takva, kakva je ostala, ne treba, što je bilo pogrešno i što oni sami priznaju.
    Slažem se da se Srbija, tačnije njena politika u prošlom i ovom veku odnosila prema privredi i privrednicima maćehinski, ali se, pre svega odnosila prema građanima, te smo tu, gde jesmo, među zadnjima u Evropi, a nekad bili u zlatnoj sredini.

  11. Da yato nas je oplj;kao i kupio sve državne kompanije a narod ostavio bez posla, on se pojavio posle Đinđićevog ubistva.

  12. Da zato nas je opljačkao i kupio sve državne kompanije a narod ostavio bez posla, on se pojavio posle Đinđićevog ubistva.

  13. Ovo sto Miskovic prica da ne treba da radi prvi covek, upravo radi Vucic. Zbog toga Srbiji ovako „dobro“ ide.

  14. U vreme Djindjica posle 5.oktobra, ljudi kao Miskovic, Beko, Karic, zajedno sa ostalim Milosevicevim tajkunima, su iz svojih medija zestoko blatili i napadali Djindjica, i drzali su stranu Vojislava Kostunice, koga su videli kao zastitinika (koji je tu zastitnicku ulogu i odradio).
    Neki od nas, gosn. Miskovicu, nesto i pamte, za razliku od vecinske glupe mase.
    Veoma su retke javne licnosti iz tog vremena koje su davale podrsku Djindjicu (nekoliko njegovih saradnika i nekoliko novinara), oni koji su to radili otvoreno su jos redji.

  15. Devedesetih godina mnogi kriminalci su stupili na scenu, a prilike nakon petog oktobra 2000. godine su im posebno bile naklonjene za njihove aktivnosti. Izbise brojne fukare na povrsinu i sada se ovo drustvo bori protiv tih olosa. Verujem da ce drzava biti jaca i povratiti oteto od gradjana.

  16. Moze on sa da da prica sve sto mu padne na pamet i svasta ,a svaki prosecno inteligentan ,posten i radan Srbin zna kako je moguce i na koji nacin steci toliko bogatstvo!Bilo je tu raznih primera ,od uspesnog nosenja gajbi,pa do velikog smisla za biznis uz „preskakanje stepenika“.

  17. Bilo bi zanimljivije da Miskovic isprica da li je ikada usao u Delezove samoposluge i da li ga je obuzeo stid sto je ovaj Belgijanac, umesto onih rupa koje mu je prodao, napravio sjajno opremljene (u svakom pogledu) samoposluge. Nije uspeh samo stvar maznjavanja para. Sram ga bilo – pomenuo se, ne ponovio se!

  18. Mišković mnogo s**e da ga je bilo šta Milošević pitao. On je u vreme Miloševića bio sitna riba direktor jednog velikog državnog preduzeća i ništa više. A takvih direktora je još bilo,samo nisu svi bili „čisti“ kao Mišković. Da nije Milošević oteran sa vlasti posle 2000-te Mišković bi krivično odgovarao za uništenje tog državnog preduzeća. Toliko o njemu.

  19. Vrlo zanimljivo stivo ali je sustina da se Miskovic u tom periodu naprasno obogatio i nko ga nista nije pitao a sada je kasno za dokazivanje bilo cega

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.