Mišković negirao krivicu

Ostavite komentar


  1. Kako mogu da ga osudjuju kad u Srbiju svi znaju da je on pošten čovek, i da sve što ima radom stekao.

  2. Da se rodio u Češkoj verovatno bi bio predsednik Republike. Da se rodio u Poljskoj ili bilo kojoj državi Istočne Evrope bio bi osoba zaslužujuća najveće poštovanje. Ovako čarapan ima do kraja života da dokazuje da nije kamila. Začudjujuće je samo njegovo strpljenje i upornost. Ali da ga nema ne bi ni bio to što jeste.

  3. Miroslav Miskovic mora odgovarati za sve sto je protiv Zakonito ucinio. Jer niko nije iznad drzave, neka se on na sudu brani kako ume i zna, to je vec njegov licni odnos.

  4. Ostavite coveka da pravi pare i da placa zaposlene !!!!!!!

    Sta mislite ? ko placa porez u usa… Narod !!!!!

    Sretan je sto ima posao

  5. Mislim da ce najbolje objasnjenje Miroslavu Miskovic dati sudija kad mu bude izricao presudu. Kako te nije sramota da se pravis nevest i nevinasce pa 25 godina si pljackao narod.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.