Miškovićev advokat najavio žalbu Apelacionom sudu

Ostavite komentar


  1. Advokat Tomanović najvio žalbu Apelacionom sudu. Sada će Apelacioni sud da poništi presudu, jer se zakon ne može sprovoditi retroaktivno i presuda će pasti. Na kraju svi poreski obveznici će plaćati štetu koju je sud naneo tuženom.

  2. Apelacioni sud je leglo korupcije, preko 80% slucajeva na Apelacionom sudu kazne su smanjene ili ukinute, posebno za teza krivicna dela. Imajuci to u vidu, naravno, da ce Miskovic i ostali saucesnici u ovom slucaju da isetaju slobodni.

  3. Dva olosa bi htela da ubiju Milosa.A, na kontu toga imaju i oni neke SVOJE, koji treba da se puste iz pritvora-zatvora, jer im se eto omaklo da ubiju neke ljude. Ko je kriv Misku kad nije ubio nikoga, jer SUD bi to zacas posla oslobodio. Ali, POREZ bajo ima da se naplacuje aktivno i retroaktivno, jer DRZAVA je u SUFICITU kako nedavno rece ministar Mali i ostade ziv. Mozda je Miskovic i omastio brk na putarskim preduzecima, ali koji ce bre SUD i kome LOPOVU da sudi za kradju struje iz EPS-a od 2012-2017. godine u iznosu vecem od SEST MILIJARDI EVRA. Koliki li je tek ovde porez utajen, a tek akcize na 32 milijarde kilovata. Naravno ova kradja drzave bice uvecana kada budu objavljeni svi potrebni podaci za 2018. i ovu godinu, onda ce pljacka drzave dostici mozda i osam milijardi.Naravno ovakva kradja ne bi mogla da se desi bez debele podrske aktuelne vlasti ili cak u njenoj licnoj izvedbi. Ali njima ce suditi sud neke sledece vlasti, nadajmo se nezavisniji od politicara kao sto je to sada slucaj i kod M.Miskovica, ali i kod hiljade obicnih gradjana kojima se pravda deli po slicnim arsinima, to jest preko telefonske slusalice generalnog sekretara Predsednika Republike Srbije.

  4. Neka Miškovića vrate u Bošnjane, selo odakle se rodio, pa neka nam dokaže kako je ispao najpametniji a pritom i najbogatiji Srbin u vreme rata, ekonomske krize, blokade i monopola povlašćenih pojedinaca. Zakone je sam donosio preko svojih potplaćenih poslanika i vladao iz senke. Kolika god da je kazna, ne moze da opere sramotu, sebičnost i bezobrazluk porodice Mišković, omraženu kod svakog poštenog Srbina. Zamislite kolikou Srbiji ima pametnih, obrazovanih, i nteligentnih ljudi koji pošteno žive i kako njima da odbrana objasni, gde su to oni pogrešili pa nisu postali bogataši kao Mišković. Baš nam vređaju inteligenciju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.