Lazar Marković nije bio u protokolu subotnjeg test meča s Goricom na Partizanovim pripremama u Sloveniji, a kako stoje stvari nećemo ga gledati u dresu srpskog šampiona još najmanje mesec i po dana, koliko bi trebalo da potraje lečenje povređenih prepona najboljeg igrača crno-belih i Jelen Superlige u 2012. godini.


Kažemo trebalo, jer do sinoćnjeg priključivanja sportskog direktora „parnog valjka“ Ljubiše Tumbakovića ekipi u Portorožu i njegove najavljene izjave za klupski sajt, nije bilo moguće saznati ništa više o prirodi i težini novog zdravstvenog problema osamnaestogodišnjeg A reprezentativca, koji mesecima muči muku s bolovima u mišićima trbušnog zida i igra po cenu pogoršanja stanja. Kao ni dobiti neki zvanični odgovor na pitanje zašto je jedan od najcenjenijih i najtraženijih mladih fudbalera Evrope pod velom tajne otišao na terapije baš u London, odakle je Čelsi za kojeg se odavno priča da je još prošle zime kaparisao, a ovih dana kupio mladog asa i to ne od kluba iz Humske već agencije čuvenog izraelskog menadžera Pinija Zahavija.

Tumačenja i verzija je mnogo, što samo pojačava misteriju oko statusa i budućnosti Partizanovog vunderkinda, pa i nepotrebno navlači bes navijača, pogotovo onih koji su ga, nezadovoljni učinkom celog tima, prošlog proleća fizički napali na stadionu, posle jedne utakmice i ostali nekažnjeni za to.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari