Mitić: Vulin ratne zločince slavi kao heroje

* Delić: Predavanja će biti korisna za pitomce, ojačaće im patriotizam
Sagovornici Danasa o najavama ministra odbrane da će generali koji su bili uključeni u ratna dejstva na Kosovu i bivšoj Jugoslaviji postati predavači na Vojnoj akademiji

Ostavite komentar


  1. Ne branim Vulina ali bi da pitam : koji i ciji sud je proglasio ove vojnike krivim i po kom osnovu ,mozda zato sto su branili svoj narod , koji je ziveo na svom vekovnom ognjistu ili mozda sto su sprecavali otcepljenje iz famoznog jedinstva "bratskih"naroda .

  2. Gospodjo Mitić , ovo što ste vi napisli spada u jedno potpuno beznađe za srpski narod. Po vašem pisanju Srbiji nije uopšte potrebna vojska i Srbija treba da podpadne pod neku vrstu okupacije. Ako vi kažete da niko nema pravo da brani srpski narod oružjem od drugih koji imaju oružje u čemu je smisao vašeg pisanja. A kao što je većini u Srbiji poznato ko je sudio srpskim generalima i kako su napisan presude sve je jasno , kadija te tuži kadija ti sudi. Za početak pročitajte pažljivo sve presude srpskim oficirima i presude , optužnice i odbačene optužnice tkz. oficirima hrvatske, muslimanske i albanske nacionalnosti.

  3. Da li je sud koji je osudio ove ljude, po odsluženju kazne dao neko uputstvo o tome kako da se ovi slobodni ljudi ponašaju u javnom životu ili je to prepustio našim NVO narikačama, autošovinistima i ambasadorima moćnih zemalja?

  4. Čini mi se da su ta lica odslužila kaznu i nemaju zabranu obavaljanja poslova. Ako nešto dobro znaju i to može da posluži odbrambenoj moći države onda njihovo znanje svakako treba iskoristiti. S tim u vezi nameće se pitanje, kako amerikancima nije smetalo da uposle desetine hiljada nacista, medju njima Fon Brauna, koji nikada nikakvu kaznu nisu odslužili.

  5. Jak mi Sljivancanin strateg.Saka Hrvata nam pobi mnogo vojnika i unisti tenkova a rezultat razruseni grad i zlocin isti kao sto su i Hrvati cinili.Opsada Vukovara je istine radi najveci poraz JNA a cena su zivoti tudje dece a ne dece Sljivancanina,Kadijevica,Adzica i slicnih koji i danas uzivaju u ogromnim vilama sa ogromnim penzijama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.