Mitropolija SPC: Neiskrena i neodrživa ponuda vlasti Crne Gore o odlaganju primene zakona

Ostavite komentar


  1. Šta, bre, vi hoćete mitropolijo crnogorsko primarska spc, amfilohije i ostala bratijo!?
    Prvo ste hteli da rna Gora ukine Zakon (koji je, uzgred, idiotski).
    Onda ste ih tužili i istovremeno protestovali (uzgred, opravdano).
    Onda su oni predložili da odlože primenu Zakona (uzgred, to jeglavni deo onoga što ste vi zahtevai) do odluka sudova. A vi ste to odbili i najavljujete nastavak protesta (litija)! Zašto!?
    Šta vi sad , zapravo hoćete?
    Hoćete li da ostane Zakon ili da ne bude tog Zakona? Hoćete li da sačekate odluku Sudova, ako ste se već obratili sudovima?
    Jedino što vi sada hoćete, što želite ovim odbijanjem da mirno sačekate odluke sudova, to je sukob! Upravo je to politika koju u Srbiji prema Crnoj Gori (koju, uzgred, ni malo ne simpatišem, kao ni vlast m.đukanovića) koju u Srbiji a prema Crnoj Gori vodi aleksandar vučić, najgori u svakom pogledu u novijoj političkoj istoriji Srbije.
    Uzgred, taj amfilohije je isti onaj koji je bezočno ispljuvao mrtvog Đinđića na opelu, tek da se nikad ne zaboravi.

    1. Ti „bre“ izgleda ne razumes sta se ovde desava ili ne zelis da razumes. Ako znas da je zakon „idijotski“, sta ti onda nije jasno?! Mitropolija hoce povlacenje zakona iz upotrebe, a ne neko volsebno odlaganje. A sto se tice Amfilohijevog govora na Zoranovoj sahrani-to je najobicnija i u isto vreme najodvratnija podmetacina bebe Popovica koji je „prekrstio“ njegove reci koje su bile upucene Zoranovim ubicama-ko se maca laca od maca i gine.

    2. Teodora draga, kada nešto ne razumeš nemoj na tome da potenciraš. Izgleda da je Beba Popović ostao tvoj idol!!!

      1. Popovi u crkve, ne bunite narod…hoćete preko hleba i pogaču…platite porez pa tužite državu do ujedinjenih nacija ako nešto ne valja…ovo je politička osvete Moskve i Beograda prema Crnoj Gori.

  2. SPC prvo treba da vrati svakoj opstini zemljiste gde se bilo koji manastir nalazi u Srbjiji.Da se resi to pitanje cenytralizma,apa dalje da prica kako je,a [to jeste bljuvotina u Crnoj Gori.Vlast u Srbiji i dr\avna i crkvena nemoze da laze da je odluka doneta preko noci.Nego su cuatli i bili bar godinu dana sa tim upoznati i cutli.I Sada su nekakvi zastinici i pacenici.Sve foliranti

  3. Mene ne interesuju ni Amfilohije ni Djukanovic. Interesuje me Crna Gora i Srpska Pravoslavna Crkva u Crnoj Gori. Niti je Milo Crna Gora, niti je Amfilohije SPC. Crnogorci. Srbi, Ljudi, cuvajte se prevare. Cuvajte se svih kojima odgovara ovaj organizovani sukob. Zakon mora da se ukine.

  4. Sramota da SPC nista nije naucila ! To je CRNA GORA a nije SRBIJA ***

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.