Mitrović (DS): Prikaz seksualnog odnosa u rijalitiju morao bi da dovede do gašenja Pinka

Ostavite komentar


  1. Nije valjda da ste uspeli da se probudite posle toliko godina Rijalitija na Pink i Happy, neverovatno, svaka vam cast ili je to samo zbog poena, covek od vas treba da ocekuje stalnu borbu za bojle sutra a ne samo na kratko, niste odmakli dalje od trenutkih na vlasti. Ziveli

  2. Mnogo strašnije od scene seksa je što se godinama promovišu osuđivani kriminalci, prostitutke, sponzoruše, primitivci.
    Oni su postali uzori, a besprizorno ponašanje prihvaćeno je kao normalno u realnosti i svakodnevno ispunjava crne hronike.
    Društvo je bolesno, dijagnoza je pinkitis.

  3. Bilo bi dobro da ih ugase za sva vremena ali svi znamo da se to nikad neće desiti.

  4. Ne samo do gasenja vec i do pokretanja sudskog postupka protiv urednika programa i vlasnika TV Pink.Interesantno bi bilo cuti i reakciju Ministarstva za kulturu i informisanje.

  5. Ugasićemo ga, vrlo brzo, ne sumnjajte u to.
    Šta ste tamo radili, radili ste.
    Nelegalna gradnja te trovačnice biće srušena do temelja.

  6. Sve je rečeno u naslovu „morao bi“, a naravno neće, to je Zekićkin omiljeni kanal.Ugaoni kamen njene kulture i pogleda na svet.I ne samo njen, ko stalno visi na tom kanalu?E, to vlada Srbijom.

  7. Rijaliti su dekadencija medijskog prostora kao morala, etike i još mnogo toga. Ipak ove scene nisu ništa nemoralnije od scena gde Marinković pljuje Bojanića, a nije bilo neke reakcije političara. Kad bi se zauzeo stav da se sve nemoralno zabrani, pa retko koji političar, sponzoruša, nepismene osobe i slični se ne bi pojavljivali na televiziji. Zadnji koji treba da se bune zbog rijalitija su političari. Rijaliti formiraju navijački mentalitet koji im itekako pomaže , jer njiovi ulični sukobi i predstavljanja su više uličarski i prijemčivi su istom auditorijumu kao i rijaliti

  8. Kakva vlast, takvi su I njihovi tv programi. Nazalost sirom Srbije se to gleda a za mnoge je to jedini nacin „zabave“.

  9. Samo se pitam dali oni imaju decu i dali to njihova deca gledaju i uzrastaju uz takav program sramota,glupost,nemam reci da bih opisao to ada o rni okreni Tito goli otok ,to je resenje rebusa ,nekad sam psovao njegove poteze ali sve sam vise ubedjen da na ovim prostorima se nemoze bez toga,sramota

  10. Gospode Boze,Oce nebeski neka tako bude!!! Zatvori,ugasi,satri taj kanal u Isusovo ime molim!!!

  11. Ja lično ne gledam te rijalitije, pa ni pink ali po nekad mi se potkrade neki naslov na mobilnom, pa onda pročitam šta se tamo radi i događa. I mogu samo da Vam kažem, da su to samo brljotine i najružnije stvari koje se tamo dešavaju. Ali ovo najnovije zbog čega cela javnost bruji, ovo je nečuveno i najbrutalnija blamaža. I ovo nam gledaju deca. Pa ovo je stvarno sramota, I treba pod hitno zabraniti emitovanje tih Pink programa i zatvoriti, odnosno ukinuti taj tv kanal PINK. Na njemu ništa pametno nemožemo videti već sve rijaliti do rijalitija.

  12. Ugasiti je u potpunosti jer sve vulgarnosti su prkazivane do sada u vecernjim i kasnim nocnim satima, a od skoro i u jutarnjem vikend programu koju vodi Jovana Jeremic cije je ponasanje SKANDALOZNO

  13. Vlast kao vlast, sve su slicne. Ali ovo sto se dozvoljava Pinku, to je stvarno prevrsilo svaku meru.

  14. Zemljo Srbijo sta smo doziveli …
    Ko nam vodi zemlju nije ni cudo da na televiziji gledami sve i svasts pogotovu vlasnika pinka koji je bio pion Mire Markovic..
    Al on ti je kai vetrenjacz ksko koja vlast taki im se ulizuje i šlikta kao i Ivicz Dacic

  15. Iskreno ne gledam PINK TV… U početku su imali dobar filmski program… Pre deset godina. Ali otkud toliko rušilačke energije i boljševizma kod naše DS frakcije? Rušiti zabraniti itd Blago vama bezbrižni a kad se bavite ko koga i kako jebe na PINK TV!

  16. Baš tako u pravu su,odmah prekinuti zadrugu izgasiti je zauvek,to je tolika sramota da to nije normalno.

  17. Pink je dno dna,treba ga ukinuti ali pod hitno zajedno sa svim rijaliti programima.

  18. Sramota! Mislim da mi sami moramo da reagujemo, da se udruzimo i ugasimo tu sramotnu televiziju! Nema smisla vise, stavrno su preterali!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.