Mitrović: Moj sin nije kriv, sud ga osudio zato što je moj sin

Ostavite komentar


    1. A Tužilaštvo koje traźi samo 2 godine za ovakvo delo ? Sram i užas.

    2. Dobio istu kaznu kao Miki pčelar iz Kupinova. Miki za jednù šamaŕčinu u tri udarca štakom, a ovaj mali ubio devojčicu. Da li je moguće poredjenje?

    3. I sin olje beckovic je ucestvovao u sudaru. Izgleda da je to ucestalo u medijima.

  1. Где ти је образ Митровићу,зар те није срамота да браниш сина који је усмртио младу и недужну девојку и то на пешачком прелазу у граду? Срамота ! Све се може купити али образ не, нигде га и нема на продаји !

    1. Vucicu dali ti je sada jasno , da narod iz Srbije ne ide zbog avanture ?

    2. Nema obraza gde nema casti i ponosa.Obogatio se kao dete baba Jule pa misli da je iznad zakona sto je do sada i bilo.

    1. Da li mi imamo obraza i časti? Kako taj sudija/ sudinica / sudsko veće ko god je ovu sramnu presudu doneo mogu da spavaju?Ako je kriv robija, ako nije sloboda.

      1. Kakav obraz, kakva čast,
        ovo je najveći zločinac u Srbiji.
        Prokleti perverzni narkoman se neće smiriti dok se ne dogodi ubistvo u njegovom rijalitiju. Kakva bi to gledanost bila, jeli Željko?

        Veštak je utvrdio da je Željkov balavac vozio propisanom brzinom od max 50km/h imao bi vremena da ukoči i Andrea bi bila živa.
        A sudiji pratiti tokove novca od danas i poreklo imovine.
        Ime i prezime sudije objaviti!

        1. Oko njega sve neke neobjašnjive smrti i trovanja zeta.
          Da li se neko seća Ivane Bodrožić i njene majke Nade?

      2. Srbijom vladaju dodjosi I ovaj mitrovic je jedan of njih oni se drze a naivni I’m pomazu da nas pljackaju.

    2. Zar posle 25 godina pinkovanja neko i dalje očekuje da taj tip ne bude drzak, bezobrazan, besraman i bezočan? To je ekipa koja nikada nije fasovala zbog upravo takvog ponašanja i ništa ih ne razuverava da baš tako treba. To se ne rešava u rukavicama i razumno.

  2. Teska i tuzna prica, izgubljen je mlad zivot.Tragedija!

    1. Имаш ли ти деце, „Госпођо министарко“?!?!
      Шта би радио Жељко Митровић да је била обрнута ситуација – да је налетео неки напудерисани клинац на његово дете и то на сред пешачког прелаза и убио га?!? Какав би он данак у крви тражио?
      Да ли си икад помислила да је та убијена девојчица твоје дете?!

    2. Па, реално, Госпођо. Један од малобројних искрених коментара.

    3. tacno.Savjetujem da Beogradjani (sem POLITICARA I TAJKUNA)djecu drze na uzici da nebi postali „Glineni golubovi“djece gore naglasenih..Osjecam da je ovo tek pocetak te moramo biti zahvalni sudijama na njihovoj hrabrosta

    4. Nema potrebe ni komentarisati ko je Zeljko Mitrovic – nistavilo koje je iskoristilo moralni pad drustva za promociju svojih nastranih ideja.Ako on a i njegov sin nemaju ni trunke morala , pa kako to objasniti “ borbom za svoje dete “ ?Da li je i ta devojka bila necije dete ?Sramotan je takav komentar !

  3. Ispravite me ako grešim…. Na You tube postojao je snimak sigurnosne kamere koja je zabeležila senku od vozila koji je proleteo takvom brzinom da u prvi mah očevici nisu ni bili svesni šta se desilo… Telo devojčice je odbačeno pedesetak metara od pešačkog prelaza…. To se ne dešava kada se vozi 40 km/h…. Zatim, ne napušta mesto udesa , nego beži…Ne zaustavlja vozilo i pruža prvu pomoć unestećenoj i ne zove Pliciju i Hitnu Pomoć…. Neki Veštak će reći da je to adrenalin i instiktivan strah uradio…. Ali isti bi trebao da svedoči da izazvani strah prolazi u vremenu od 20-30 minuta…. Aleksandar Mitrović se javlja u Policiju u pratnji Advokata i svoga Tate posle dva dana, kada je nemoguće utvrditi prisustvo alkohola i droga u organizmu, vadeći se na taj strah od učinjenog….Da je jadna Andrea i prelazila na crveno ovo su elementi za mnogo težu presudu od kućnog pritvora…. Predlažem Želju Mitroviću da se žali na presudu, može biti da Sudijama proradi savest…. Možda pogledaju slike svoje dece ili unučića i zamisle situaciju da ih u sledećem trenutku nema…. Tačno je i u potpunosti se slažem u jednom sa Željkom Mitrovićem: ovo je stramna presuda, bez presedana, neprilagođena samom delu koje ima smrtni ishod….. Brutalno je ubijena jedna sedamnaestogodišnja devojčica…. Vlast je digla onoliku prašinu zbog donošenja Tijaninog Zakona, napadajući sve koji su na bilo koji način kritikovali taj Akt…. Evo vam dame i gospodo razlog da dignete prašinu (oluju) i preispitate odluke Sudija koji ubice građana koje zastupate oslobađaju…..

    1. U potpunosti se slažem i ništa ne bih dodala! Ovo je samo još jedna pokazna vežba kako nas zakon ne štiti, jer i ne postoji. Na ulice!!

      1. Za tajkune nanogica , a za obicne smrtnike robija. Zelkov gazda AV bi ovu blagu kaznu trebao da uzme za ozbilju svoju opasnost. Posto sudstvo kontrolisu stranci znaci da se sa sinom Zeks ozbiljno zaduzio sa visokom kamatom. Taj dug bi Zeks mogao da brati kad bude gusto Vodji da mu laganini okrene ledja kao sto je to uradio Milosevicima i ostalima posle njega.

        1. Dj zeks po hitno na lecenje od zavusnosti a da je kojim slucajem njegova cerka.stradala maksimalna kazna a sa AV je napravio dil ja tebe branim na nacionalnoj frekvenciji i blatim sve koje misle drugacije od vodje a za uzvrat sincic se baskari kuci sa bazenom umesto u zabeli toliko o vladavini prava i zutim sudijama.

      2. Svaka ti stoji ,analizom do svih cinjenica neoborivo ,vestaci pa tu su za novce jelte tuzilastvo jelte sto vise vestaka ekspertskih timova pa toje alibi presude ,Atek predstoji zalbeni rok pa opet zalba pa apelacija ,Vreme tece pad u zaborav kada se nece setiti ni da je ovom je….m srbijom jedan andeo zakoracio u zivot gde obesni sinovi VLASTO DRZACA UGASE JELIM SE MOZE,ONI SU POKAZATELJ SVE OBESTI PERVERZNOSTI CINIZMA SADIZMA DRAGIHIM RODITELJA ,MITROVICA, VUCICA, VULINA ,NE ZABORAVITE DA NEMA LOSE DECE ,NEGO SAMO LOSIH RODITELJA.KAKO NAS JE UCIO DUSKO RADOVIC

  4. Uh! Kakavi igraci. Ovo je kao dogovor tuzilastva i Zeljka… budi bezobrazan, laj na nas tek toliko da narod pomisli da si ostecen i da je tuzilastvo ne zavisano. Narod ne sme zaboraviti ovaj zlocin tuzilastva, koje je u ovom slucaju naj veci krivac.

  5. Samo za nepruzanje pomoci, clan 296 Krivicnog Zakona kaze: Najteži oblik ako je usled nepružanja pomoći nastupila smrt povređenog lica, teži oblici su kvalifikovani težom posledicom – mora postojati nehat u odnosu na težu posledicu činjenica da neka druga lica svojim propuštanjem nisu sprečila nastupanje teže posledice ne utiče na postojanje odgovornosti za težu posledicu 1 do 8 godina
    Drugo delo, koje se odnosi na javni grozavanje javnog saobracaja kaze;
    Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja

    Član 297

    (1) Ako je usled dela iz čl. 289. st. 1. i 2, 290. st. 1. i 2, 291. stav 1. i 295. st. 1. i 2. ovog zakonika nastupila teška telesna povreda nekog lica ili imovinska šteta velikih razmera,
    učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do osam godina.

    (2) Ako je usled dela iz čl. 289. st. 1. i 2, 290. st. 1. i 2, 291. stav 1. i 295. st. 1. i 2. ovog zakonika nastupila smrt jednog ili više lica, učinilac će se kazniti zatvorom od dve do dvanaest godina.

    (3) Ako je usled dela iz čl. 289. stav 3, 290. stav 3, 291. stav 2. i 295. stav 3. ovog zakonika nastupila teška telesna povreda nekog lica ili imovinska šteta velikih razmera, učinilac će se kazniti zatvorom do četiri godine.

    (4) Ako je usled dela iz čl. 289. stav 3, 290. stav 2, 291. stav 2. i 295. stav 3. ovog zakonika nastupila smrt jednog ili više lica, učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do osam godina.

    (5) U slučajevima iz st. 1. do 4. ovog člana izricanje mere bezbednosti zabrane upravljanja motornim vozilom obavezno je.
    Prosudite da li je normalno nase sudstvo i sudije.

  6. Samo zato sto je pobegao sa mesta udesa bi mi dobio maximalnu kaznu!! I on i svi drugi koji postupe na isti nacin! Ima mocnog tatu, nije zatvor za njega! Nismo i nikad necemo biti svi jednaki pred zakonom!! Onda nam zakoni i ne trebaju!! Stidi se Srbijo!

  7. Obično se u ovakvim slučajevima dobija zahvalnica!
    Kakav licimer!!!
    Šta treba da se desi da ova moralna nakaza nestane u najboljem slučaju iz javnog života?
    Možda samo karma može da ga skloni!

  8. Šta reći? On i nije osudjen, već nagradjen. Da smo država, ležao bi on nekoliko godina, a tati ne bi bilo dopušteno da komentariše sudske presude.

  9. Eeej, ovaj ispao mladji od sina!
    Botoks, zatezanja, mazanja, peglanja…..mialim, sta reci!?
    A gladni u Srbiji kante za smece obilaze na smenu!

  10. Ono sto smo komentarisali i prodvidjali pre sest godina, obistinilo se. Mladi zivot je „isplacen“ korumpiranom sudstvu, a „bos otac“ sada pravi dimnu zavesu. UZAS!!!

    1. Ljuti ste, besni, s pravom ali vas mrzi da Subotom izadjete na ulice da konačno ta posast ode sa vlast. Sta jos treba da se dogodi pa da ceo Beograd ustane na noge i izjuri te nakaze.

  11. Sramno da mediji nisu preleli vest o ovom slučaju i presudi. Za Informer me i ne čudi, ali ni reči o ovome u Blicu ?!

  12. Posle ovoga zaista se nema sta dodati. Sta ocekivati od barabe koja truje Srbiju svojom kanalizacionom televizijom? Hoce li ovaj patolski tip ikada odgovarati za svoja nedela? Ovo je prava slika na sta smo spali. Hijene pobedjuju.

  13. Ubije autom maloletno lice i mora 12 meseci da provede u vili sa ko zna koliko spratova, soba i bazena. I to sve zato sto mu je tata Vucicev Gebels.

  14. Istina je kao voda, uvek pronađe put. Sramno je ovo što se dešava, pravosuđe je degradirano, a ostaje sam Bog da podeli pravdu sudijama koji je zaobilaze.

  15. BaS zato što je to sin Željka Mitrovića je dobio tu kaznu. I tu je otac u pravu. Da mu on nije otac dobio bi mnogo više.
    Željko se ustvari uzdao u sud da se malo dečko dovede u red kad već roditelji to nisu uspeli. A oni samo godinu dana. I to kućnog pritvora. Pih,

  16. Javnost Srbije treba da izvrše veliki pritisak na sudstvo i tužilaštvo zbog ove presude. Prodje li ova sramota u Srbiji, narode budite spremni da vam vašu decu gaze po Beogradu i drugim gradovima ovakvi kao Mitrovići. Evo danas u 16,30 č. na svom na dnevniku doveo nekog starca da govori kako njegov sin nije kriv, da je vozio ispravno, da je dete prešlo ulicu na crveno svetlo i druge budalaštine, samo da opravda „presudu“- nagradu koju je izrekao “ neprikosnoveni“ sud. Pitam se da li taj sudija ima decu, unučad, rodbinu ….SRAMOTA. Postoji još božiji sud koji se ne može potplatiti, ali treba čekati…

    1. Po tom „božjem sudu“ svi odbegli nacisti su živeli po 90+ godina. Ja se ne bih uzdala u taj sud.

      1. Bog nam je dao slobodu. Zašto bi se Bog mešao ako cela Srbija ćuti na ovo zlo. Koliko miliona Srba ćuti?
        Dao nam je zemlju da je uređujemo i eto kako smo je uredili. Milina jedna. Sad zovete Boga za pravdu. Pa u kultivisanijim zemljama bi narod otišao i vilama ih izvadio iz njihovih zamkova i Mitrovića i sudije i pola parlamenta.

  17. Pobegao sa lica nesrece? Ubio na pesackom sa 81 kmh? USLo ti je to 5 godina, plus zabrana dugogodisnja voznje. AJedan je sad osudjen na 8, isti slucaj, samo sto je jos i naduvao.

  18. NISTE VALJDA OCEKIVALI DA LEZI ROBIJU. NAIVCI. PROBUDITE SE .ZELEO BIH DA NEKO OD SIMPATIZERA SNS I MITROVICA DOZIVI STO I RODITELJI OVE DEVOJCICE..

  19. Ovaj čovjek zaslužuje tri doživotne robije, prvu zbog hronicnog trovanja naroda, drugu zbog bahatosti i treću zbog opasnosti po okolinu.

  20. Očigledno se čekalo leto i sezona odmora za ovakvu presudu, kako bi se javnost manje bunila. Jedna od najsramnijih presuda. Srbistan banana republika Napredne sekte.

    1. To si u pravu, odluka suda je skandalozna!Pa danas je sud u Berlinu osudio našeg čoveka koji je ubio autom na ulici jednu devojku na DOŽIVOTNU robiju,vozio je 80 na sat bežeći od policije!to su objavili svi Nemački mediji kao i Index, možete pogledati,lako je proveriti! E ljudi DOŽIVOTNA naspram ove sramote od našeg suda,pa šta još posle svega da nam urade da svatimo šta se kod nas dešava?

  21. sto hiljada ljudi da se skupi ispred pinka,da oteramo ovo zlo

  22. Ovaj je ratni (iz devedesetih) i mirnodopski medijski zločinac, veeeeliki kriminalac koji ne plaća porez, ubica svoje ljubavnice u hotelu „Hajat“, o njegovom narkomanskom profilu da ne pišem. Mora da mu bude suđeno za sve!!!!

  23. Nanogica i godinu dana kod kuce???!! Za ubistvo??!!!
    Majko sveta!!!

  24. Otac da je pametan, iskoristio bi tako blagu kaznu da se sin procisti, prosto okaje greh oduzimanja nevinog zivota. Ali bahatost mu ne dozvoljava sekundu dve razmisljanja.

  25. Stvarno je tesko dati bilo kakav komentar na ovu vest. Ovi rade sta hoce bez bilo kakvih posledica a narod cuti kao da su mule. Pa samo ovo je razlog da se masovno izadje na ulice i blokiraju sve institucije dok ova bagra kriminalna ne sjase sa vlasti.

  26. Па није за џабе Вучић и дању и ноћу на Пинку,кад он пожели да се појави,а то је нон- стоп прекида се сваки други програм,и онда почиње Вучићијада у недоглед.Е видите то велики бос овако плаћа Жељку,а дете ко дете може опет некога да згази,шта зна дете шта је закон.

  27. Коначно и Митровићм да призна да судство неваља.
    Срећа да АВ Данас не чита.

  28. Da li je moguće da je ovoj nemoralnoj gnjidi uopšte dozvoljeno da se oglasi u javnosti i da izgovori ovako nešto?! Ako postoji sudstvo u Srbiji, i ako tamo boravi ijedna časna osoba, živo me zanima šta će preduzeti nakon ovog šamara časti, pravdi i čovečnosti! Ovakvim izjavama su devedesetih godina Šešelj, Vučić i njihova bratija pravdali najgore zločince u ratu, sada ova odvaljena julovska fekalija pljuje po životu jedne nedužne osobe, koju je, gle slučaja, na pešačkom prelazu usmrtilo njegovo čedo, pa uteklo sa mesta zločina. Za neke pojave i likove Dušaniv zakonik i dalje treba da se primenjuje.

  29. Da li je moguće da je ovoj nemoralnoj gnjidi uopšte dozvoljeno da se oglasi u javnosti i da izgovori ovako nešto?! Ako postoji sudstvo u Srbiji, i ako tamo boravi ijedna časna osoba, živo me zanima šta će preduzeti nakon ovog šamara časti, pravdi i čovečnosti! Ovakvim izjavama su devedesetih godina Šešelj, Vučić i njihova bratija pravdali najgore zločince u ratu, sada ova odvaljena julovska fekalija pljuje po životu jedne nedužne osobe, koju je, gle slučaja, na pešačkom prelazu usmrtilo njegovo čedo, pa uteklo sa mesta zločina. Za neke pojave i likove Dušanov zakonik i dalje treba da se primenjuje.

  30. Njegova kuknjava je obična farsa, sa obzirom na to koliko je zaronio u gospodarov anus, nanogica će verovatno stajati u nekoj fioci zvaničnog prebivališta njegovog sina.

  31. Da li sada bolje razumete zato je uredjivacka politika onog smeca od Pinka takva kakva je? Mora se Zeljko debelo oduziti gazdi koji mu je sredio ovakvu skandaloznu presudu za slucaj brutalnog gazenja sa smrtnim ishodom osobe na pesackom prelazu.
    Sudija, cestitam i zelim dobar i miran san.

  32. Možda nije moje da se mešam ali…
    Znam da je surovo i da nije lepo drugome želeti zlo, ali da sam na mestu roditelja poginule devojke svakako bih sudiji poručio sledeće:
    „Daj bože da ovaj mladić više nikada ne sedne za volan, ali znam da hoće.
    Daj bože da se više nikada ne napije ili nadrogira, i takav sedne za volan, ali verovatno hoće.
    I daj bože da više nikada nikoga ne zgazi autom,a pogotovo ne neko dete.
    Ali, ako se to ikada desi, onda se molim bogu da to ne bude ničije drugo dete, do vaše, gospodine sudija. Zato što ste vi bili jedini koji je u tome mogao da ga spreči. Amin“.
    Eto, to bih mu rekao.

    1. Sudija je žena, nigde ne piše ime. Veštaci su napravili mnogo veće zlo. Menjali su svoja veštačenja, u stilu greškom sam napisao podlaktica, trebalo je potkolenica… Svedok koji tvrdi zeleno se tek sutradan javio i to studiju Pink pa ga je tek onda kontaktira policija… Takav svedok se ne uzima u razmatranje u svakoj normalnoj državi, a kako nismo ni država njegovo svedočenje je ključno. Andrea je bila sa obe noge u vazduhu kad ju je udario auto i zato je tako daleko odbačena… Liči li vam ona na antilopu??? Platiće još njeni roditelji štetu na kolima ali će im velikodušni Željko to oprostiti…
      A vi gledajte Pink.. to je kod mene zabranjeno. I reprezentaciju da prenose ne bih gledao jer se gadim njihovog znaka u gornjem uglu ekrana

    1. Brsvo novinari Danasa, pravu sliku ste objavili uz ovog botoksirano-prepariranog…

  33. Vozio je 140kmh a ne 40kmh. Tužilaštvo je pogrešno razumelo nalog vrhovnog bića kome se Željko odužuje na rate zbog pomoći oko incidenta. Takva je pravna država Srbija.

  34. Eventualna suspenzija sudije je bez značaja NJemu plata više i netreba.

  35. 1.Vozio 80 km/h u naseljenom mestu
    2.Pobegao kao pizda sa lica mesta
    3.Nije pomogao povredjenom
    4.Ubio devojku bez obzira sto je prelazila na crveno i to je presuda!!!!!
    Ovo je jedno SMECE OD DRZAVE!!!!
    I jos se ovaj masni zali,eeee moji drugari !!!!

  36. Zasto i Zeljko mMitrovic nije optuzen i opsudjen zbog krivicnog dela prikrivanja begunca

  37. Da nije tvoj sin, ne bi nosio nanogicu već odavno bio u samicu !!!

  38. Zar su nasa deca glineni golubovi pa da ih skidate kad god nabavite nove gume! Pozdrav za Angelu ziva i zdrava bila!

  39. Tako je Mitrovicu delijo…ja da sam vozio na mestu tvoga sina i da stvarno nisam kriv…dobio bih 5 godina robije ali zato si ti danas nesrecan sto ti je sin dobio nanogicu…trebao je biti oslobodjen bas kako ti rece…crni Mitrovicu sram te bilo!!!

  40. Pravno formulisano Srbija je država u pokušaju. Nisam iznenađen ovakvim ptesudom, to se znalo i pre 6 godina da će biti neka sprdnja od presude. S obzirom da detence nije krivo, i da je nevino osuđen, pitam se da li će možda predsednik da mu uruči orden za žrtvu koju podnosi, nanogicu? Gadi mi se više ova mafijaška nazovi država.

  41. Da je pravna država, a nije on bi dobio najmanje 10 godina, tatine pare sve završavaju….

  42. Vase je pravo da objavite komentar ili ga cenzurisete. Do sada ste uglavnom cenzurisali i dali na znanje da ipak selektirate komentare neprijatne po vecinskog vlasnike ove teritorije. Primeceno je da danes Vucic nije otvorio usta ni jednim povodom sto je zacudjujuce. Neko bi mogao pretpostaviti da mu se zdravlje pogorsalo. A neko bi mozda pomislio da je ova tzv presuda izasla iz fijoka mizantropske laboratorije kao rezervni elektricni zec za odvlacenje paznje i energije konsternirajuci siru javnost. Radi kontinuiteta , da se ne bi podanici suvise opustili. Ako i ovaj treci komentar cenzurisete onda je jasno sta vi radite. I u ciju korist.

    1. Da se podanici ne bi suvise opustili?! Pa ovo je skoro oslobadjajuca presuda za delo koje je ucinjeno. Mali je trebao da dobije mnogo stroziju kaznu za ubistvo, ocigledno neprilagodjena brzina i nedostatak paznje (verovatno usled nekih opijata).

  43. Jao ljudi pa ovo je jezivo! I to nanogica. Od sada kada me zaustave zbog prekoračenja brzine ili čega god ima samo da se nasmejem

  44. ZA OVO SE U EU DOBIJA MINIMUM 5 GODINA ROBIJE PLUS VELIKA OSTETA, IZGLEDA DA SE U SRBIJI ISPLATI GAZITI LJUDE NA PESACKOM PRELZU

  45. To ti Verujem Mitrovicu ! Zasto ti Verujem,jer sam doziveo da policija Drive Palanke preti mom vozacu da me optuzi da sam GA napao Vilom .2 Puta su ga hapsili prvi put u 24 h drzalu u sred noci 90 minuta ,ujutru stize kod Mene I place da mu policija preti da me optuzii ( CEO razgovor imam snkmljen ) odlazim sa njim zajedno u policiju ,a njemu kazem ,,nemoze Niko Iz policije da ti preti Tako ,kad tamo predamnom ga uhapsise ,bilo je oko 14 h drzalu su ga do 22 h nisu dali da mu oko 17 h dostavim sokove I hranu ,grupa od 5 policxjaca odbila je da mu odnese sokove I hranu ,to nisam od njih ocekivao ,kad su ga pistol u 22 h sa stepenica je pokazao prstom u Mene I rekao ,,To je Taj sto me je napao Vilom !! I tad je na scenu stupilo oko 12 spremnih policajaca ,,polazi sa nama ,, idemo u kucu koju si zakupio da osiguramo dokaze !!! TAMO Mimi zakona kupe sve moje stvari I kazu ,,iseljen si ,, ujutru me slikaju isprljanog I neomivenog,uzimaju otiske,otvaraju karton I na kraju Jos uzimaju I DNA ! Tad sam video da cela policiska stanica neveruje u Boga ! I da su spremni kolektivno da svesno traze od svedoka da laxu da bi opravdali kriminalno postupanje…sta li tek rade obicnom narodu ,koji Teze moze da se obrati neko za zastitu zakonitosti ! Garantujem svojom zivotom da u Makedonije Nema pravde : Policija je spremna na sve ,ajde sto laxu ,Dana’s svi laxu ,Ali da cela stanica svesno preti neko da lazno svedoci ,znaci mogu da te optuze da si Vanzemaljac I nadju 3 svedoka da to potvrde …a ti posle dokazuj da nisi ….

  46. hm…
    da li to znachi, ako pesak prelazi ulicu ( pesacki prelaz ), na crveno svetlo, mi vozaci imamo pravo da ga pregazimo?
    ili…
    da li su iste posledice po pesaka, ako ga udarimo ( autom ), pri brzini od 50 km/h ili 70 km/h iste ?

  47. Kako Jos uvek dises spodobo jedna pinkovska i julovska?! U sta misliš da će dete da ti izraste osim u tebe, nakazu jednu partijsku decenijsku, koji će da smatra da ima za pravo da određuje ko će da živi a ko ne.
    Mrs nakaze!!!!

  48. Posle ovakve presude zivo me interesuje kakvu ce presudu doneti sud za povredjvanje spikerke sa TV Pinka

  49. Odgajis dete od 3kg mesa da ti ga neciji razmazeni sin u dzipu ubije, kao onim mucenicima u Nisu sto je jedan slican ubio 2 cerke u istom trenutnku. On ce godinu dana da igra igrice i da gleda TV, a devojke vise nema. U mojoj kuci se PINK ne gleda bar 20 godina cak ni kad su 2000 hteli da ga naprave da operu nisam dozvoljavao. Za mene niti je bilo niti ce biti sporno o kome i kima se radi. Inace parafraziram zakljucak vestaka(prenet iz drugog medija) „i da je isao u ogranicenju posledica bi bila ista“. Posle se svi nesto pitaju sto ljudi kao npr. Jovo Bakic pozivaju na „revolucionarnu pravdu“.

  50. Neka svaki vozač pregazi jednog političara. Odsluzi godinu u kucnom pritvoru. Konacno da se resimo ove bede.

  51. Brsvo novinari Danasa, pravu sliku ste objavili uz ovog botoksirano-prepariranog…

  52. Svakog dana kad otvorite oci neka gnjida vam sa tv,preko novina ili uzivo,pljune u lice.Ovog puta to je narkomancina,zakleti borac za blud,sodomu i gomoru na tv!Bravo za sve koji ce reci nesto pohvalno za ovu spodobu.Verovatno je dobar psihu i takvima ali,narod je u velikom problemu ako ovog gleda i slusa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.