Mitrović: Pretnje politički motivisane

Voditelju emisije "Mentalno razgibavanje" na Nova S upućene pretnje putem Instragrama, nadležni bez odgovora

Ostavite komentar


  1. Uopšte ne mora da znači da se lako otkrije pošiljalac poruke/pretnje. Svako može da se zakači na neki javni free Wi-Fi, sa laptopom ili sa mobilnim i pripejd karticom za jednokratnu upotrebu i da tako pošalje poruku.
    Druga je stvar da li ljude treba hapsiti zbog gluposti koje pišu na Internetu. To takozvano tužilaštvo za “visokotehnološki” kriminal je obična fejabuk policija koja hapsi ljude zbog pisanja po društvenim mrežama. Ako je visoka tehnologija otvoriti nalog na fejsu/Tviteru/Instagramu i objaviti komentar, onda nam stvarno treba posebno obučena policija za takve genijalce.

  2. Ovaj Darko je retko iritantan tip. Zbog njega sam prestao da gledam Razgibavanje i ako sam protiv ovih vlasti i Vučića. Veoma mračan, drzak, prepotentan. On se i sa gledaocima svadja i ne da nikome da nešto predloži. Sam on je veoma ograničen u znanju i pobesni ako ga neko ispravi kad nešto nepravilno izgovori.

    1. Slažem se iako sam veliki ljubitelj razgibavanja i redovno ih slušam dok radim treću smenu… Darko je kralj ali ove primedbe stoje. Meni uglavnom toliko ne smetaju te stvari što si naveo da bih prekinuo da ih gledam ( slušam) ali nekad znaju da udave sa pozicijom…skoro u svakoj epizodi.

      Emisije u kojima pričaju o ostalim društvenim temama su za svaku pohvalu. Hvala im za dobar humor. Iako se nekad ponavljaju sa temama.

      Pozdrav od pravoslavnog vanzemaljca 🙂

    2. Zbog njega si prestao da gledaš njegovu autorsku emisiju, koja se uzgred, emituje desetak godina. Pošto si botini i prikrivaš istinu (da ne kažem da bezočno lažeš) samo da te obavestim da je to bila prvo radijska pa TV emisija, a na radiju b92 je ukinuta, ako se ne varam, 2013. godine dan nakon što je najavio da će sledeća biti o Vučiću. Ti naravno to ne znaš, ali znaju oni koji ti kupuju sendviče. Idi beži na one toaletoide gde si ionako verni bot.

    3. Bravo, Dare je iskompleksiran ‘mali ‘ čovek , koji ne trpi nikakvu kritiku, misli da je jedini posisao svu pamet sveta , veoma drzak i bezobrazan bio i sa mnom , oko potpuno bezazlenih komentara je počeo da me vređa , … Njegova životna tragedija ga je sigurno pretvorila u generalno zlo , jer od nemoći da sebi pomogne – iz njega izbija veoma negativno i prema svima ostalima . Ne može da pronađe granicu u pljuvanju , ok po vlasti i ovom besmislu koga živimo , ali prema ljudima koji su s njim u svemu – ponaša se katastrofalno i izaziva ovo što je dobio .

  3. Mentalno razgibavanje je jedina svetla tacka u sumornoj Srbiji,jedino njih gledam iz Kanade.Sacuvaj Boze da gledam vesti ili da slusam lazne opozicionare.Od ljudi koji se bave humorom kao kesic,Ivanovic ili drugi ova dva momka su urbani momci sa stilom koji odskacu i ubise u pojam Vucica i njegovu bagru i zato se i najveci pritisak vrsi na njih dvojicu!

Ostavite komentar


Društvo

U Srbiji 306 zaraženih korona virusom, pozitivna i dva člana Vlade: Kako sprečiti dalje širenje? 8

U Srbiji 306 zaraženih korona virusom, pozitivna i dva člana Vlade: Kako sprečiti dalje širenje?

U toku prošle nedelje u Srbiji je od 1.207 testiranih osoba na korona virus 306 bilo pozitivno, saopštio je kasno sinoć Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut". Pre toga, javnost je obaveštena da su i dva člana Vlade Srbije, najpre premijer Miloš Vučević, a dan kasnije i ministar saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić pozitivni na korona virus, zbog čega su u kućnoj izolaciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.