Mitrović u sredu pred sudijom u Prizrenu

Ostavite komentar


  1. Ako je gospodin Mitrović bio „ugledni Srbin u selu“ , onda pretpostavljam i da je bio ugledan i za srpsku vlast. A tamo je bio rat… da ne konstruišem dalje od ovog…pametnom dosta.

  2. @Ostap Bender: Ne gospodine, nemojte dalje da konstruišete jer je očito da ne znate kako na Kosovu i Metohiji funkcioniše albanski teror. Ne želim Vam ni da ga bilo kada upoznate. Iz Vašeg komentara vidim da već imate formirano mišljenje pa sada samo pokušavate da ga ogradite nekom logikom, koja je stvarno van svake pameti. Možda Vam nije poznato, ili jeste pa se samo pravaite "Toša", prvi na udaru albanske mafije i terorista su oduvek bili ti "ugledni Srbi". Oni koji imaju dobra imanja i jake porodice. Njima se uvek prvo nudio novac, kojim se njegovo imanje "pozlati" ne bi li ga time "odoborovoljili" da ode. Kada tako jedan ugledni Srbin napusti svoje selo, šta je ostalo onima koji su sirotinja. Koji jedva sastavljaju kraj sa krajem i koje nema ko da zaštiti. Ostalo im je NIŠTA. Naravno i oni će se, ranije ili kasnije uz pritiske, prebijanja, silovanja i svakodnevno šikaniranje uliti u onu "reku" izbeglica ka severu. Ako se pak, taj "ugledni" Srbin ne "ubedi" ponudjenim novcem prelazi se na "radikalnije" metode. Rezultat je isti. A posledice toga najbolje vidimo danas. Priče o srpskom teroru su samo priče za malu decu, za strance i one naivne u Srbiji, koji nikada nogom nisu kročili na Kosovo i Metohiju. Slobodan Milošević nije bio živ kada su "lepoj Simonidi iskopali oči"?! Bio je u Hagu kada su popalili sve srpske manastire i proterali ostatak srpskog stanovništva. Prema tome, o ovakvoj bolnoj temi ne treba svoje mišljenje da iznose ljudi, koji su to mišljenje stekli na osnovu propagande zapadnih medija i domaćih defetista.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.