TV lice na prvoj liniji: Ko je Mladen Mijatović, novoimenovani konzul Srbije u Tel Avivu?

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Prateći TV kuće gde je radio, kompletan režimski novinar,a to što nema diplomatskog iskustva pospešuje konstataciju

  2. dno dno dna…sta drugo reci ..novinar, da ne radi na toj tv ko bi u opste cuo za ovog ..svu prohodnost je imao samo zbog tv na kojoj radi i sad diplomata ..sta se radi sta…kad je dobio odobrenje iz te zemlje da ga ista prihvata..sve u svemu smejurija …dno….

  3. Nema fakultet.
    Ali, sa druge strane, nema nikakvog iskustva na diplomatskim poslovima. Ni na konzularnim

  4. Kako je tačno zasnovao radni odnos? Kada? Koji ima fakultet? Koje mu je radno iskustvo u državnim organima?

  5. Nije diplomata, ali ni naš ambasador u Izraelu nije (nego penzionisani oficir JNA, mornarica).

    Tako može i Cicin šofer za ambasadora…

  6. Novinari koji su bili uspešni u diplomatiji – Svetislav Basara, Milivoje Glišić, Biserka Matić Spasojević, Dragan Bisenić, Radivoj Cvetićanin….zar ne?

  7. Kakva bruka i sramota. Sta je po struci? Sta ima od obrazovanja? Koja su mu dostignuca u novinarstvu? Da li diplomate treba da imaju adekvatno obrazovanje? Koje strane jezike govori? Hebrejski? Engleski? Ruski? Mnogo osnonih pitanja koje vas „tekst“ nie pominje. Ne moze izvestila o zlocinima, pozarima i saobracaju da bude konzul koji predstavlja Srbiju. Aloooooooo

  8. Sledeći izbor srpskih diplomatskih prefstavnika biće iz rijaliti programa pinka. Kakva je Srbija država, takvi su joj i diplomatski predstavnici u inostranstvu – nikakvi!

  9. Cirkus i sramota! Uzgred, zar vođa nije potpisao premeštanje ambasade iz Tel Aviva u Jerusalim? Posle se čudimo što nas svi gledaju kao lažove i prevarante!

  10. Cemu ovako pohvalan tekst?
    Zasto promovisete nepostovanje zakona (o radu, o drzavnim sluzbenicimai o spoljnim poslovima)?
    Kako je moguce da ne navedete osnovne podatke – rodjen 1971, nema fakultet i nema verifikivan radni staz?
    Odnosno – nema nijedan uslov za zaposlenje u diplomatskoj struci, cak ni za pripravnika.

    Sokantna pristrasnost, molimo objasnite o vemu se zapravo radi!

  11. Nije diplomata, nema iskustvo u spoljnoj politici, nema visoko obrazovanje (ima samo srednju skolu) , nije polagao strucne ispite, nije polagao nijedan strani jezik, nije zaposlen na konkursu, ne ispunjava nijedan uslov ni za zaposlenjeni za radno mesto u ambasadi u Izraelu.

    Idealan!

  12. Sta je ovo? Ulepsana biografija, uradak po modelu „Moj drug Pedja“? Sta je svrha ovog sastava, osim promovisanje neprofesionalizma i modela svi-mozemo-sve-zasto-ne? Kazete „izabran“? Kako, gde, od koga, sa kojim kvalifikacijama i koje neophodne uslove je ispunio? Ocekujem nastavak ako mislite da ste profesionalna i objektivna novina.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.