Radar: Mladen Petković, bivši direktor u fabrikama oružja, uhapšen u Kirgistanu

Ostavite komentar


  1. Ako je ovo tačno, zašto se tek posle mesec dana od hapšenja,posle oglašavanja porodice uhapšenog profesora u javnosti stidljivo provlači ko je uhapšen.

  2. E Dragice ali oni su nesto drugo u odnosu na obican narod. Citam sajt politike. Izvesna Ragus napada B.Stefanovica izvrcuci cinjenice dali je tacno sto je doticni rekao u vezi M.spoljnih poslova. Ne njojzi je bitan Stefanovic da njega ljaga sto je izneo istinu. Lakse mi je sto sam napisao komentar i ako ga ne objavite.

  3. Ima li ijedan, kažem ijedan član te stranke da nije lopov??! Ne lopov nego lopovčina! Strašno! Krimosi bar rizikuju zatvor da naprave pare, ovi bez ikakvog rizika kradu naše pare, eeej ljudi naše pare! Zato više cenim poslednjeg krimosa nego prvog političara. Moralna sirotinja i ljudska beda, to su oni!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. i 27. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.