Kad je stigao pred sudiju, rečeno mu je da je to nalog iz Beograda: Zbog čega je priveden aktivista sa Starice, Mladen Vladić?

Ostavite komentar


  1. U kojoj to državi postoji grupa građana,koja je dobila pare za ,,projekat,, i ona kontroliše sudstvo,krivično goni između ostale SVE GRAĐANE KINE!!! Oduzeta im kuća??!!-kako ,zašto,zbog čega ,što nije napisano da svi pročitamo? Mogao je još svašta da kaže,ali da li je TAČNO.?!

  2. @Da ne veruješ – to je Srbija u kojoj se pod izgovorom sanacije, kineskoj kompaniji preda čitava planina Starica da je minira i razvaljuje. To je ta „država“.

  3. Ako je to rudarski kraj iz cega kopati rudu nego iz planine, ne razumem ljude tog kraja dobili su radna mesta prodajom rudnika a onda postaju ekolozi prodaju svoju zemlju za dobre pare a onda trce i lazu kako su oni ekolozi pa vi sutra da postanete vlast prodacete rodjenu decu za pare gde vam je moral sta vi plemenito imate u sebi kada se tako lako primate na lazi o lepoti globalizma zbog takvh Srbija nece postojati za 20 godina!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.