Mladi najviše veruju sebi, porodici i crkvi, najmanje u institucije vlasti

Građanske inicijative predstavile rezultate istraživanja "Evaluacija efekata predmeta Građansko vaspitanje - 10 godina posle"

Ostavite komentar


  1. Ako mladi veruju OVOJ i OVAKVOJ „crkvi“,tj. ovakvim „crkvenim velikodostojnicima“, tesko nama i njima sa nama !!!

    1. Da bi se govorilo o „takvoj i onakvoj“ crkvi, preduslov je minimalno znanje o Hristovom ucenju i Hristovoj nauci! Crkveni “ velikodostojnici“ koji ne slede Hristov put i nisu dostojni tog zvanja i oni su za prezir a ne crkva? Neznanje, maloverje, praznoverje, neznabostvo i Hristoborstvo je nas najveci problem a da toga ni malo nismo svestni pa mozemo da vicemo u glas „tesko nama“ jadnima???

  2. Porodica i Crkva su institucije vlasti od kako postoji patrijarhat i crkva kao organizacija, tako da kakvi tzv. mladi, njihovi roditelji i profesori, takvi i rezultati istraživanja, submisivni i fobični prema svemu i svakome.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.