Konkurs je namenjen mladima starosti od 15 do 30 godine, koji aktivno rade ili imaju nameru da rade na: mobilisanju mladih da se aktivno uključe u društvo u cilju aktivnog doprinosa mladima i široj društvenoj zajednici; zaštiti životne sredine; uređenju javnih otvorenih ili zatvorenih prostora koji služe (ili bi služili) za potrebe kvalitetnog provođenja slobodnog vremena mladih; humanitarnim akcijama.


Na konkurs mogu da se prijave registrovana omladinska udruženja i neformalne omladinske grupe sastavljene od minimum pet članova (đački ili studentski parlamenti, razne omladinske sekcije i druge grupe mladih) sa teritorije Braničevskog okruga. Neformalne omladinske grupe moraju imati minimum jednu punoletnu osobu. Predložena akcija mora biti sprovedena u periodu od 12. avgusta do 01. oktobra 2011. godine, a maksimala vrednost predložene akcije može iznositi 100.000,00 dinara. Prijavljivanje na konkurs se vrši popunjavanjem Prijavnog formulara, koji se može preuzeti sa sajta Omladine JAZAS-a Požarevac (www.jazaspozarevac.org). Popunjen prijavni formular se dostavlja elektronskom poštom na adresu konkursŽjazaspozarevac.org sa naznakom „Za konkurs: Mladi su zakon“ ili poštom na adresu: Omladina JAZAS-a Požarevac, Bože Dimitrijevića 53, 12000 Požarevac

Konkurs je otvoren do 09. juna 2011. godine.

Dodatne informacije možete dobiti na veb sajtu udruženja: www.jazaspozarevac.org , putem e-maila: officeŽjazaspozarevac.org ili telefonom 012/222 946; 065/ 22 22 946.

Rezultati konkursa biće objavljeni do 15. juna 2011. godine, nakon odluke Komisije.

Ministarstvo omladine i sporta želi da tokom Međunarodne godine mladih i Evropske godine volontiranja, kao i kontinuiranog sprovođenja Nacionalne strategije za mlade pruži mladima priliku da sprovedu inicijative kojima se aktivno doprinosi unapređenju života u lokalnim zajednicama.

Omladina JAZAS- a Požarevac koordinator projekta

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari