„Izigravaju im batlere, to je sada statusni simbol“: Momir Stojanović i Milan Dumanović o „Kobrama“ i velikim zloupotrebama ličnog obezbeđenja

Ostavite komentar


  1. Molim vas izvršite ličnu zaštitu i dotur hrane jer i moja su deca ugrožena jer nemaju hleba da jedu dok se njegova deca „razbacuju mojim novcem“ i to je PREDSEDNIK-SRAMOTA je mala reč.

  2. Ja idem da se tucem sa navijacima,a „Kobre“ da me brane.E jesi junak,nema sta.

  3. Ovo nije za ostavku, ovo je dovoljan razlog za HAPŠENJE PREDSEDNIKA ukoliko postoji država, no očigledno je da je ovo SMRDIJA VUČIĆEVA PRĆIJA !

  4. Sećam se 2000.godine. Išli smo na izviđanje u vezi pripreme jedne velike vojne vežbe. Na čelu te grupe bio je general. Njemu se se na naplatnoj rampi javilo obezbeđenje i rekli su da imaju zadatak da ga obezbeđuju za vreme izviđanja. On im se zahvalio i vratio nazad u garnizon uz reči da „Ako se ja nemogu slobodno kretati po Srbiji, onda ne trebam biti ono što jesam“.
    A šta je ovo sada? Hiljadu lica ima obezbeđenje da se kreće u svojoj zemlji!

  5. Nista se tu nije promenilo.Svi deluju opasnije sa obezbedjenjem.I oni pre,ovi sada i oni ubuduce…

  6. Kad vidi ko komanduje, normalno je da Milenković nema poverenja u zaštitu JZO. Ako bi neko hteo da mu naudi, najlakše bi mu bilo preko obezbeđenja. Nadam se da će i ubuduće sve biti u redu sa obezbeđenjem inspektora Milenkovića i drugih ličnosti pod zaštitom, jer nisu pod obezbeđenjem da bi se ponašali kao najgori huligani i paradirali svojom „važnosti“, već da sačuvaju živu glavu, što je još jedna od ogromnih (brutalnih;) razlika između štićenih ličnosti kojima je zaštita zaista potrebna i ovih drugih.

  7. Od 2000 pa na ovamo Stivena lica nisu shvatila da ih obezbeđenje štiti i od samih sebe. Koliko je stečenih lica prošlo obuku kroz sistem zastite ?
    Mi imamo,i hapšenje predsednika, ubistvo premijera, dogadjaja iz potočara…
    Lica koja štite moraju biti vislja od štićenika…

  8. Smatram da sa punim pravom svi iz SNS SEKTE moraju imati DADILJE, nije lako živeti sa sobom i dalje raditi to što rade. Ipak su oni imali a i dalje im je „težak“ život izdajnički.

  9. Kibre su izvikane,zandari su za njih klasa a da ne pricam o nekadasnhem jso, kobre su manekeni, svaka cast 63.U kojim borbenim misijama su Kobre ucestvovale za razliku od 63 i 72,Brigade milicije,JSO, i pristevackog SAJ-a.

  10. Pa ljude grize savest, plase se, nisu sigurni, pa logicno je da im treba zastita. Samo – od koga se plase?!

  11. Kakvu su nam to drzavu stvorili kada ne mogu da zive bez obezbedjenja? Koga se toliko boje, kukavice kukavne?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.