Momirović: Žao mi je Milana Ćulibrka, bio je ozbiljan novinar, a sad se sveo na to da komentariše jaja 1foto FoNet Milica Vučković

Ministar trgovine Tomislav Momirović oglasio se u kratkom videu na društvenoj mreži „Iks“ gde je kritikovao Junajted mediju jer se bavi njegovom izjavom da su dva jajeta dovoljna da čovek bude sit ceo dan.

„Vidim da se cela Junajted grupa uprla. Doveli su i Kurtu i Murtu da komentariše doručak i jaja. I nekako mi je najžalije Milana Ćulibrka. Bio je ozbiljan novinar, a sada se sveo na to da komentariše jaja. Ali nema veze, neka svako radi svoj posao. Naš posao je da za naše građane obezbedimo najbolje cene“, naveo je Momirović u videu koji je snimio u jednom marketu.

Izjava ministra Momirovića, u kojoj je izjavio da je čoveku dovoljnio da pojede ujutru dva jajeta kako bi bio sit izazvala je burnu reakciju javnosti.

Momirović je ovo izjavio u kontekstu pojeftinjenja određenih proizvoda, između kojih je naveo i da jaja mogu da se kupe za 11 dinara, pa je čoveku za doručak dovoljno 22 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari