U odsustvu Nenada Đorđevića i njegovog prvog zamenika Mladena Krstajića kapitensku traku u Kup meču sa Inđijom nosio je Nemanja Tomić. Čak i kada je mladi vezista zamenjen ona nije stigla do ruke Almamija da Silve Moreire, već je završila kod povremenog startera Marka Jovanovića.

Već dve sezone ključni prvotimac crno-belih juče nije bio raspoložen za objašnjavanje okolnosti pod kojima je ostao bez drugog mesta u ovoj vrsti hijerarhije.

– Pitajte trenera Stevanovića i sportskog direktora Tomića zašto se to desilo. Ja sam digao ruke od te priče. Nemam problema s tim što više nisam zamenik kapitena, ali imam svoje razloge, o kojima ne bih da pričam – ostao je zagonetan vrsni kreator igre, koji je dosta puta i na razne načine dokazao privrženost sadašnjem klubu.

Ni šef struke Goran Stevanović nije hteo da se udubljuje u ovu tematiku, već je samo izrekao niz komplimenata na račun fudbalskih i ljudskih vrednosti popularnog Moa i dodao kako je Tomićeva promocija u zamenika kapitena način za njegovo „dizanje iz mrtvih“, aludirajući na Nemanjinu slabu formu i incidente s navijačima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari