Lekar u privatnoj ordinaciji ne može da otvori bolovanje zbog kovida

Ostavite komentar


  1. Pa zar ti lekari u privatnim ordinacijama nemaju ista prava kao lekari koji rade u državnim institucijama?
    Da li su u pitanju rangovi?

  2. U pozadini se vec dugi niz godina odvija transformacija zdravstvenog sistema. Drzavni se gasi.

  3. vi doktori. ili privatno ili državno. narod nema a na jednu stranu lecite na dr ne…

  4. sve ovo je tako tuzno sa srpskim zdravstvom, taj citav drzavno-privatni sistem, ubedljivo najgore zdravstvo u evropi i to tek vidite, kad dodjete iz jedne funkcionalne evropske drzave u ovaj propalitet i morate da se suocavate sa srpskim zdravstvom! korona je samo ovo jos vise okrila koliko je zdravstvo lose!

  5. Komplikovano kao i sve u ovoj drzavi a oni kao da rasterete sistem pa priznajte onda i prvatne testove ko svuda u svetu sta radi ministar nista po obicaju…

  6. Sramota je da neko sa 39 temperaturom i losim zdravstvenim stanjem ceka kd pola 7 ujutru,i dodje na red u 2.To je bolesno maltretiranje,bolestan sistem.Iako za lekare i sestre sve pohvale trce rade ne staju.Banana srbija

  7. Zasto imamo obavezu za placanje socijalnog kad ono ne pokriva sve zdravstvene preglede bilo kod privatnika koji radi i u klinici i tamo prima platu od drzave a privatno kes!!! Sta da rade penzioneri sa malim penzijama kad lekovi mesecno kostaju po sest hiljada samo za razredjivane krvi protiv tromba aplus ostali lekovi iobaveze!!! i vi to nazivate zdravstveni sistem??? Tuzno. hocemo u evropsku zajednicu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.