Mozzart poželjan poslodavac i u periodu epidemije

PROMO TEKST

Ostavite komentar


  1. Kao građanin Srbije izražavam zahvalnost Mozzartu na donacijama. Dajete dobar primer… mnogi bogati su ostali u zapećku, a mogli su, trebali i morali….ponešto priložiti za opštu stvar…ipak ću reći ono u šta verujem i što će verovatno biti razlog da ovaj moj komentarćić ne objavite. Ispod pomenutog teksta stoje reči “ Mozzart, Mozzart, sport, Srbija“ ja predlažem sledeću kombinaciju – Mozzart , Mozzart, kockanje, gubljnje vremena i novca, dobijanje novca ( ređe ), dobijanje bolesti zavisnosti ( češće), Srbija….p.s. uvek se potpisujem punim imenom u javnom govoru …Željko Vujotić, izdavač iz Beograda

  2. kockarnice se reklamiraju na ovakav način. Ljudi, da l’ ste vi normalni?

  3. Delatnost kockarnica stvara mnogo više problema nego što su koristi od njihovih humanitarnih akcija….argumentni za ovu tvrdnju su opštepoznati .. ali ako ima suprotnih mišljenja rado ćemo ih čuti….

    Željko Vujotić, izdavač iz Beograda

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.