– Svečanim koktelom u hotelu Holidej In juče je obeležen završetak sezone u Jelen Superligi, a tom prilikom nagrađeni su i najbolji igrač i strelac takmičenja, kao i najuspešniji trener i najbolji mladi igrač, a proglašena je i najbolja fotografija napravljena tokom protekle sezone.


Za najboljeg fudbalera u sezoni 2009/10 proglašen je fudbaler Vojvodine Dragan Mrđa, koji je i najbolji strelac takmičenja, a pehar mu je uručio predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić. Najuspešniji trener, po mišljenju kolega, jeste Zoran Milinković, strateg Spartak Zlatibor vode iz Subotice, dok je najbolji mladi igrač Saša Marković iz OFK Beograda. Nagradu najboljem treneru uručio je Ljupko Petrović, predsednik trenerske organizacije Srbije, dok je pehar najboljem mladom igraču predao generalni sekretar FSS Zoran Laković.

– Protekla sezona je bila veoma interesantna i uzbudljiva i što je najvažnije uspešna. Igrači su kvalitetom igre doprineli promociji fudbala i Jelen Superlige na najbolji mogući način. Takođe, zahvalio bih se Apatinskoj pivari na uspešnoj saradnji sa nadom da ćemo je nastaviti i u narednim godinama na obostrano zadovoljstvo – istakao je Branimir Babarogić, predsednik Zajednice fudbalskih klubova Jelen Superlige.

Najbolju jedanaestorku čine Saša Stamenković, Pavle Ninkov, Milan Vilotić i Nikola Lazetić iz Crvene zvezde, Mladen Krstajić, Marko Lomić, Ljubomir Fejsa, Radosav Petrović i Almami Moreira iz Partizana i Dragan Mrđa i Dušan Tadić iz Vojvodine. Njima je nagrade uručio direktor marketinga Apatinske pivare Slobodan Srećković.

– Iza nas je uzbudljiva i neizvesna sezona sa puno preokreta što daje posebnu vrednost Jelen Superligi. Ponosni smo na najbolji tim koji je sastavljen od 11 vrhunskih igrača, jer nam to govori o kvalitetu lige i perspektivnosti srpskog fudbala. Samo ulaganjem u domaću ligu imaćemo vrhunske fudbalere i snažan nacionalni tim – rekao je Srećković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari