Mreža Žene protiv nasilja traži od Dragana Markovića Palme da podnese ostavku na sve funkcije

Ostavite komentar


  1. Reč „ostavka“ ne postoji u rečniku Palme i njemu sličnih siledžija. On će se do poslednjeg trenutka dernjati kako ništa nije istina i da mu sve smešta Đilas jer preko njega napada Vučića.

    1. Palma je sto se vidi bas naporno radio na podizanju Nataliteta u Jagodini!

  2. Hoce li zene koje se „bore“ protiv nasilja vec jednom shvatiti koliko GRESE! U svom gnevnom pohodu umesto da stite zrtve, one izazivaju otpor, cak i kod onih koji znaju koliko ima nasilnika. O Palmi ne treba trositi reci, vec se sve zna, ali NE MOZE niko, pa ni on, biti osudjen bez sudjenja. Jer to sto se desava (ne samo u Srbiji) previse cesto lici na LINC? Ako je javno razapet samo jedan NEVIN covek, to baca ljagu na ceo pokret. Zato, umesto zahteva za ostavkom, bilo bi mnogo produktivnije pronaci te nesrecnice koje su maltretirane i POMOCI im, cak i ako nemaju hrabrosti da svedoce.

  3. U Koncarevu je sagradio crkvu,i naslikao unutra svoju ikonu,sto govori o tome da je on mozda i iznad Boga……

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.