MUP o smrti osumnjičenog u slučaju devojčice iz Bora: Pokrenute mere protiv mogućih zloupotreba

Ostavite komentar


  1. A koliko vremena treba MUP-u da prikupi dokaze protiv svojih zaposlenih koji su tada radili na slučaju ispitivanju osumnjičenog???
    Sve je ovo jedno obično glumatanje i, naravno, izveštaj će biti da nije bilo nikakvih zloupotrba i da sistem nije zakazao!

  2. Ta profesionalnost kojom se diče obično dodje glave ljudima koji budu uhapšeni, to nije tajna.

  3. Osumnjičeni je bio glup kao noć i po svaku cenu je rešio da umre u policijskoj stanici iz čiste gluposti u čemu je izgleda i uspeo.
    Sa druge strane, pripadnici milicije, prepametni, svi sa minimum IQ 350 nisu naseli na ovaj podmukli trik optuženog i nastavljaju da rade na slučaju. Neka se sprema da propeva otac optuženg, pa majka, ostala uža i šira porodica, kumovi, prijatelji, kolege, komšije ….

  4. Čovek je verovatno umro pod batinama, kao što je pretpostavljam prethodno i priznao pod batinama. U odnosu na svakog osumnjičenog važi pretpostavka nevinosti odnosno svako je nevin dok se ne dokaže da je kriv, a ne obrnuto.

  5. Po nekim komentarima mi se cini da pojedinci vise brinu za bolesnog manijaka koji je imao srca i snage da uzme u ruke telo nevinog deteta od 2 god i uradi sa njim sta god da je uradio. To je bolest ! Koga bre branite ?! I ono sto je doziveo malo je. Nek mu dusa gori u paklu vecito !!! I njemu i svima koji su umesani u ubistvo tog nevinog malog deteta ! Ljudski otpad !!! Gamad !

  6. Kako policiju nije sramota da piše ovakve izjave.Taj čovek koji je ubijen od batina koje je dobio u policijskoj stanici,nije se sam ubio,neko su ga neki milicioneri ubili.Najmanje što može da se učini je da ti ljudi odgovaraju zbog prekomerne sile.A ne da se sve nipodaštava i veliča policija koja radi po propisima.Da su radili po propisima,ovo se ne bi desilo

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.