MUP ispituje falsifikovanje memoranduma SNS

Ostavite komentar


  1. Banda onih na vlasti je stampala i memorandum i letak kako gradjani da glasaju! To se od naprednjaka ocekuje, da se ne lazemo i ne pravimo blesavi! A narod nisu ovce!!!!!!!!!

  2. Ovako prljavu kampanju gradjani Kostolca, a i cele Srbije, nisu mogli da vide ni u snu. Ovo je krivicno delo za koje ce morati da odgovaraju svi akteri uklju;eni u ovu podvalu. Sramota koliko ljudska pohlepa moze da bude zlobna.

  3. Izbori su sutra a ovo je krsenje izbornog Zakona i najbolje je ne otvarati sutra Kostolacke izborne jedinice dok MUP ne izadje sa saopstenjem o ovoj zloupotrebi memoranduma najjace stranke na ovom prostoru, jer ovim lazima je bacena ljaga na celu stranku. Ovo je sramota sta su pojedinci iz opozicije spremni da urade za rad svojih licnih interesa.

  4. Rejting stranke SNS je ogroman u Kostolcu, tako da ovakve laži mogu dovesti opoziciju u nezavidan položaj i to sve zbog nečijih ličnih ambicija, završiće u zatvoru jer ideja sprovedena u delo je teško krivično delo. Sumanitost će im doći glave, Dveri razmislite kuda vas sve ovo vodi.

  5. Kad se ovakve laži serviraju na lokalnim izborima u Kostolcu, šta da očekujemo za beogradske.Ovako nešto je nezapamćeno od kada imamo višepartijski sistem. Sramota ne mogu da verujem da se ovo dešava u Srbiji, da je opoziciji ovoliko važna vlast i da su spremni na zatvorske kazne jer ovo je krivično delo, falsifikovati nečiji memorandum.

  6. Da li Dveri znaju da krše Zakon ovakvim potezima, šta je sa opozicijom da li stvarno misle da mogu na silu nešto da urade ovo gradjani Kostolca moraju da osude, a i istražni organi.

  7. Izbori su sutra a ovo je krsenje izbornog Zakona i najbolje je ne otvarati sutra Kostolacke izborne jedinice dok MUP ne izadje sa saopstenjem o ovoj zloupotrebi memoranduma najjace stranke na ovom prostoru,

  8. "Odmah po pojavi ovog materijala sa neistinitim sadržajem…"

    Kako MUP unapred, bez istrage, zna da je sadrzaj neistinit?!

    Istovremeno i SMESNO i zalosno!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.