MUP: Ispred RTS-a bili policajci i Vojna policija

Ostavite komentar


    1. Ali pravi diktatot koga cuva MUP, V.Policija plus ne identifikovani civili, od koga i cega , osim njegove paranoje

    2. Lažna opozicija koja bez mozga pravi grešku za greškom. Toliko grešaka su napravili da su neki, sa pravom, posumnjali da ih plaća vlast.

  1. Kako to da se ,,neki neidentifikovani ljudi,, nisu ljubazno predstavili ,,finoj,, publici koja je dosla pred RTS da se ,,slobodno krece,, ?! Baš me čudi.

  2. Bio tamo. Bilo ih je vise nego nas, u civilu. Plus dve ekipe navijača. U jednom momentu je Zandarmerija napravila spalir, ja mislio stize AV, kad ono momci u crnom sa kapuljacama prolaze kroz splalir i krenu da vicu aco srbine, bosko pederu itd…
    A i mi 1od5 svi se znamo, pa sve uljeze lako prepoznajemo.

  3. na tv n1 jasno se videlo da su medju prisutnima bila i dva vozača iz jugoimport sdpr koji su u ovom javnom preduzeću došli kao mnogi drugi direktno iz zemuna nakon pobede sns. kefsn od njih u zelenoj jakni je de facto dirigovao sa davanjem podrške njihovom voljenom predsedniku. isto ni za volju ovo nije prvi put oni sa dliubrnim kolima službeno odlaze na sve skup ove sns po srbiji.

  4. Bojim se da sluzba koja zataskava *javno/privatno partnerstvo* Branka *The Dealer*-a Stefanovica manjka poverenje javnosti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.