MUP: Krivična prijava protiv maloletnika koji je osumnjičen da je teže povredio profesora na „Gimnazijadi“

Ostavite komentar


  1. Sta cekate, nastavnici? Ja sam roditelj jednog djaka gimnazijalca i nije mi jasno zasto nastavnici cute. Ovo sta se desava u skolama, pa i u drustvu nije normalno i mi bismo svi trebalo da se vratimo na fabricka podesavanja, jer nam se ne pise dobro. Bojim se da ce se uskoro desiti neka teska tragedija. Ovom nasilju se mora odmah stati na put.

  2. @ Dunav
    Kakva god da je, veoma je teška. Možda biste da merite da li neko ‘samo malo laže’ ili ‘malo više’? Ko laže taj LAŽE. Ne postoji tačno i tačnije, ili je tačno ILI NIJE!
    Zaista želite da kažete da je manje kriv učenik ako je povreda lakša? Besmislice svuda oko nas! Ovo nije smelo da se desi.
    Profesori, nije mi jasno šta čekate. Pobiće vas ta nevaspitana gomila! (čast izuzecima, hvala bogu što ih ima)
    Inače, ja sam i majka i baka i zaista volim decu, da unapred odgovorim zainteresovanima.

Ostavite komentar


Društvo

Dačić: Srbija je bezbedna 10

Dačić: Srbija je bezbedna

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je jutros gostujući u Dnevniku Radio televizije Srbije (RTS) da je Srbija bezbedna posle jučerašnjeg napada na izraelsku ambasadu u kojem je jedan pripadnik žandarmerije ranjen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.