MUP: Lekarki davali novac za adekvatne izveštaje lekara specijaliste

Ostavite komentar


  1. Ovo je zemlja korupcije,kriminala politickog sljama i naravno u zdravstvu dokle cz lekari da primaju plate iz Budzeta i da rade po privatnim klinikama svojimi tudjim .Za sve je kriv Vucic,on je glavni za sve,on zna koliko treba cevi za kanalizaciju i jos more glupoati pa zna i za kriminal u zdravstvu i drzavi.Sav ovaj smrad ide od glave na dole.

    1. Mi se bunimo protiv korupcije, a dajemo mito i primamo, više volimo to, nego hleba da jedemo…onda bi trebali da ćutimo.

  2. Nije to od juce , godinama traje , nazalost . Invalida koliko hoces , a volu bi rep iscupali , trebalo bi to procesljati . Oni stbarno bolesni ne mogu nista ako nemaju para da potplate i bice tako bojim se jer vrana vrani oci ne vadi . Nema nam spasa !

  3. Molimo ime i prezime osumnjičenog lekara. Dokle više da se nekima čuva ime, a drugima se ponavlja po milion puta. Zaista bolesni ljudi rade i to teške i zahtevne poslove. Zbog ovakvih slučajeva se pooštravaju uslovi za odlazak u penziju ili na bolovanje. A isti ti slučajevi nikada ne budu razrešeni po pravdi.

  4. Bas jaki kriminalci, velika lova stvarno…trebalo bi ih u sve naslovne stranice i kaoo udarnu vest. Odakle mito i korupcija kodd nas, bas cudno…ovi su sigurno glavni

Ostavite komentar


Društvo

Na udaru režimskih medija: Tamara Skrozza, retka kategorija novinara 8

Na udaru režimskih medija: Tamara Skrozza, retka kategorija novinara

Tamara Skrozza spada u treću kategoriju novinara, najređu u novinarstvu. Ona je oduvek živela novinarstvo i to zna svako ko je imao sreću da je upozna, radi sa njom ili čita njene tekstove, napisao je Vukašin Obradović pre dve godine, kada je Danasova novinarska nagrada "Stanislav Staša Marinković" završila u njenim rukama, zbog hrabrosti, istraživačkog entuzijazma i profesionalnosti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.