MUP: Ministar Vulin je, po Pravilniku o sistematizaciji radnih mesta, pukovnik policije

Ostavite komentar


  1. A ja mislio general!? Ima vremena da ga unapredi sef za „izuzetne zasluge“ u „borbi“ protiv kriminala i zastiti „lika i dela sefa“

  2. Po sistematizaciji, on ima mesto pukovnika. Najzad je uspeo da sredi sve kako bi ispunio decacki san, da obuce uniformu. Pa, srecno ti bilo.

  3. Bio bi „vojvoda“ da je kojim slučajem služio vojsku! Ali, bio je nesposoban! A i danas je još nesposobniji!

  4. U normalnim drzavama Ministar Unutrasnjih Poslova je birani civilno lice koje nemoze dobiti nikakav policijski cin ( ili vojni ako ga vec nema ) niti biti policijski sluzbenik jer “ pokriva “ i druge domene javnog unutrasnjeg zivota gradjana ( npr . religiju ) . . . ali u Acinoj prciji se moze sve i svasta . . . dok medju “ navijacima “ , krimosima i uzgajivacima “ organskog paradajza “ je . . . znate vec . . .

  5. Ministar nije radno mesto pa da dobija pukovničku platu u MUP-u po sistematizaciji radnih mesta!

  6. Cirkus od policije, glavni klovn Vulin. Doduše on je klovn gde god da se nađe, ali zar policiji posle svih afera, još samo fali „pukovnik Vulin“ Smejurija.

  7. Kako je moguce da Ministar ima sistematizovano radno mesto u policiji. On je Ministar i radi u Vladi RS. Akt o sistematizaciji radnih mesta je sigurno u suprotnosti sa pozitivnim Zakonskim aktima. Ne kazem da ne pise da je Ministar pukovnik, ali jednostavno to nema veze sa mozgom. Kao ni sto sam Ministar ne hvata tu vezu.

  8. Vulin je pukovnik ali deci u vrtiću. Nema on pojima sa poslom koji treba da predstavlja ali zato recitacije uči napamet.

  9. E pa „pukovniče“, počni da radiš ! Kao prvo , slučaj Kanadske tetke a kao drugo , dostavi snimak od dva minuta sa naplatne rampe,da vidimo,ko je usmrtio Staniku Gligorijević!

  10. Ni Rambo mu nije ravan. Prvo je bio general VS, sad pukovnik policije. Jeste malo ponižavanje vojnih činova, al ajde….

  11. Ljudi,pa svaki nacelnik PU je pukovnik,pa ne ocekujete valda dy ministar bude desetar ili vodnik.A da li on i cime je zasluzio da postane ministar,o tome treba pisati.

  12. Hahah, a ja sa 30 godina staza imam cin porucnika, a to iz razloga sto Zakon kaze da se godine staza ne racunaju, vec godine provedene u odredjenom cinu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.