MUP poslušao Poverenika

Ostavite komentar


  1. Gospodin Šabić kao poverenik treba time da se bavi, a ne da poverljive informacije o gradjanima budu svima dostupne…Zašto se meša u politiku? Makar da se razume, nego lupeta gluposti. Prima debelu platu i to mu je malo. Rekla bi da je ovo COPY-PASTE gospodina Jankovića

  2. Gospodine Šabiću, bolje bi bilo da se bavite svojim poslom za koji ste debelo plaćeni, a ne politikom. Ako ne znate da radite taj posao kako treba onda jednostavno dajte ostavku… Aaaa ukapirala sam pa vama je novac bitniji od gradjana.

  3. Šabić je običan matorac, koji zauzima mesto mladim ljudima i pri tom ni ne ume da obavlja posao što od ludosti, što od starosti, pa se uhvatio ćorava posla i umislio je da je političar. Bavi se politikanstvom, širi izmišljotine i misli da je neko lud, pa ne zna da samo zamajava ljude da ne bi neko uvideo da je nesposoban da obavlja posao. Bolje bi mu bilo da odstupi i da ostavku.

  4. Kamo srece da se ne radi o retkim i sporadicnim slucajevima ili kamo srece da je tako pa da poverenik ima sto manje razloga da intervenise, jer je sistem dobar. U svakom slucaju pozdravljam saradnju i dobar odnos poverenika i drzave.

  5. Rodoljub Sabic je najobicniji pplikant kao i Jankovic,koji umesto da radi svoj posao on se bavi politikom,a obijica su odlicno placeni da rade svoje poslove,zasto lepo ne daju ostavku pa neka se bave politikom,a ne da prazne narodu dzepove,jer narod njih placa za posao koji ne rade!

  6. Bez ikakve dileme MUP radi svoj posao profesionalno, kako se kaze ko radi taj i gresi. Ali mislim da je sada sve jasno i otkrvineo da ipak postoji komunikacija iako je od strane gospodina Rodoljuba Sabica i Sase Jankovic drugacije je predstavljen odnos MUP-a i njih dvojice.

  7. Jos jedan lazni zastitnik gradjana , bas kao i Sasa Jankovic. Mozda ce za par dan da cujemo da ce i Sabic da se kandiduje za predsednika. Ovo je stvarno sramota, da se funkcije koriste u politicke svrhe, da se ljudi placeni da rade nesto drugo( i to dobro placeni da stite interese naroda ), bave politikom… Najostrije osudjujem ovakvo ponasanje!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.