MUP sprema smenu inspektora koji je otkrio Jovanjicu: Koriste političku konfuziju da ga sklone, kažu advokati

Ostavite komentar


  1. podrška tom profesionalnim radniku policije istog treba uzeti u zaštitu i to policije svetske interpol i američka policija kao i ambasade zemalja eu u beogradu,..jel ta hrabra ekipa je razotkrila kriminal velike razmere u našoj zrmlji. i sto se tice te neke prijave za to što je kolega vozio majku kolege kolima službenim to je dno dno dna za neku osudu , zloupotreba vozila ..dno dno policijo na tebi je red sada sa se ujedinite i krenete u borbu protiv kriminala svom snagom pa i kriminala u državi ..podrška samo napred

  2. Pa nije ni čudo kad direktno utiče na profit ekonomskog tigra,država uložila grdne pare (od naroda) da napravi najprofitabilniju farmu ,a on je zatvorio.

  3. Na zalost takvo je tuzilastvo i sud. I ja sam otktrio korupciju i kriminal u vrhu mup od 2000 do 2010 godine, umesto da njih tuzilastvo proceduira na osnovu dokaza, oni su procesuirali mene i sud me 2015 godine oslobodio, a mup mi dao prrstanak bez dokazane krivice. Mup je sve osim mup.

  4. AH, TA JOVANJICA!

    Vest da se sprema smena načelnika 4. odeljenja za drogu Slobodana Milenkovića, koji je otkrio tarapanu droge, Jovanjicu, već poznat slučaj svima, navodi na svakojaka tumačenja. Najpre, u proces uzgajanja droge u najvećoj plantaži u ovom delu Evrope je zanimalo mnoge viđene ljude, koji vole miris „trave“, pare i druženje sa emocijom droge. Ukoliko droga je uništena, mnogi su ostali bez korisnog mirisa, pare i usamljeni bez druženja na poljima Jovanjice. Postavlja se pitanje da li policijski inspektori mogu sve da otkriju bez posledica?

  5. Neka on i advokat Zdenko objave javno dokaze i tako potucite vlast.U cemu je problem

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.