MUP Srbije za Danas: Tokom jučerašnjeg skupa ispred N1, nije bilo ometanja javnog reda i mira

Ostavite komentar


  1. Nemoj te se baviti budalastinama.
    Bilo je uzurpiranja privatne svojine.

  2. Znaci skupimo se nas 40 i odemo kod Veselina Milica u hodnik zgrade gde živi i ponesemo ozvučenje i izražavamo nezadovoljstvo njegovim radim i svi stanari zgrade mogu bezbedno da uđu i izađu iz zgrade i mi ne remetimo JRM? Jel tako Milicu? Eventualno policija da obavesti tužilaštvo i to je to…i tako svaki dan

  3. ovim slugama vlasti! Znači ja vam upadnem u vaše dvorište u 29. Novembra, ispred nema remećenja javnog reda i mira i nikom ništa’ Ok. Sl. put trebaju protestanti da svi uđu u dvorište MUP , i ne remete javni red i mir, sda vidimo1
    Ovako primitivno obaveštenje se i moglo očekivati, obzirom koji su zahtevi mirnih građana u šetnji!

  4. Oni su logorovali mesecima sa šatorima ispred Skupštine republike i nisu smetali parlamentarcima. Dundjer zna lepo da priča i probudi ljude ali to je sve. Završnice tu nema.
    Trla baba lan. Opasni su kao prababa koja je davno preminula.

  5. Ovo sve govori o našoj policiji i stanju u državi. Nikako da shvate da oni nisu partijska policija, već građanske snage reda koji ih i plaćaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.