MUP Srbije zabranio ulazak karate reprezentaciji Kosova

Ostavite komentar


  1. Zar nije bilo jednostavnije da ih puste do Novog Sada i da im uklone obeležja za koja je dogovoreno da ne mogu biti istaknuta?

  2. Ostale reprezentacije da bojkotuju takmičenje. Sve ostalo je njima „na dušu“.

    1. Hoce, sve trce da bojkotuju prvenstvo, ipak ste vi Albanci centar univerzuma, zbog vas sve.

  3. Zvezda je dve godine 2016/2017 gostovala i igrala u Gracanici. Sa navijacima. Pitajte sta se desavalo na utakmici i zasto nije ponovo dobila dozvolu. Ovo je Evropsko prvenstvo i cast je biti domacin. Cast treba opravdati. Cin je klasicna defokusacija i prljava igra vlasti Srbije.

    1. Sta se desavalo na utakmicama u Gracanici? Pevala se himna Srbije? Uzvikivale politicke parole? I to je razlog zasto ste vi Albanci zabranili dolazak Crvene Zvezde? Isto to bi i vi radili u Novom Sadu, svirala bi se vasa „himna“, isticala zastava, sama pojava takmicara sa obelezjima nepriznate „drzave“ je ravno izvikivanju politickih parola, vredja Ustav Srbije kao i vecinu gradjana Srbije. Sta je onda problem? Vi Albanci mozete da zabranjujete dok Srbi ne mogu? Vi Albanci ste neki specijalni narod koji ima vise prava nego drugi? Ma vazi…

  4. Baš simboličan potez vlasti Srbije na dan pobede nad fašizmom, zabranjuje sportistima da se takmiče.

  5. Vlada Srbije konstantno donosi pogrešne odluke.Ako Kosmet teritorijalno pripada Srbiji zašto se gradjanima Srbije zabranjuje kretanje u vlastitoj državi. Šta o tome misli tkz. vlast Kosova ne bi trebalo nikoga u Srbiji interesovati. Jedan primer;posle 2 svetskog rata stvorene su dve države na teritoriji Nemačke, zapadni Nemci nikada nisu priznali DDR i Nemci sa Istoka su uvek smatrani državljanima Nemačke.

  6. Još jedna tragikomična epizoda politike ‘ naljuti se pop na selo pa sebi odseče…..“.

    Vučić potpisao sve što je traženo od njega u Briselu, obavezao se da neće blokirati učešće Kosova u sportskim takmičenjima.. I sad kad treba sve to sprovoditi, idu ove predstave za maloumne. Samoizolacija da bi se branila kriminalna , dezorjentisana , bezidejna , besperspektivna politika . Sve na račun građana ove zemlje.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.