MUP tvrdi da će u potpunosti obezbediti Prajd, dolazak potvrdilo već petnaest evroparlamentarca

Ostavite komentar


  1. Šta je njima tačno uskraćeno? Da li pri razgovoru za posao nekog pitaju koje je seksualne orijentacije? Nisam čuo. A da li žene pitaju pri razgovoru za posao dali imaju decu, da li su udate da li misle da rađaju itd.

  2. Pitanje za članove LGBT da li je normalno da na vašoj manifestaciji hodaju ljudi obučeni polu goli sa satanističkim simbolima i slično? Drugo ukoliko ne volite sekuslani donosi sa osobom suprotnog pola, kako onda možete da tražite da budete roditelji ukoliko to dete proizilazi iz seksualnog odnosa različitog pola? To su velike kontradiktornosti, volio bi da to objasnite. Odgovor tipa svako ima pravo da bude roditelj jednostavno ne stoji, jer ako ne voliš sekuslani odnos sa suprotnim polom kako možeš da voliš dete koje nastaje na taj način? Kako gej žene mogu pristati da se oplode spermom nekog nepoznatog muškaraca u banci sperme a ne vole odnos sa muškarcima, to si tolike kontradiktornosti. To sve pokazuje nakaradnost sveta u kome živimo. Ne želiš da spavaš sa muškarcem ali želiš da ideš ubanku sperme i da platiš za nečiji uzorak koji pri tome dobro procenjuješ (CV vlasnika sperme) kako bi imao dobro potomstvo. To je suludo u šta se svet pretvorio. O dvojici tata koji žele da imaju dete je već izvan svakog razmišljanja i pričati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.