MUP: Uhapšen Beograđanin zbog izazivanja panike preko vajber grupe

Širio lažne informacije da pumpe neće prodavati gorivo fizičkim licima

Ostavite komentar


  1. I treba da bude svako ko širi paniku, tako što daje lažne informacije, pod time se podrazumevaju, pored običnog sveta, kao što smo mi, i sve vrste medija, javne ličnosti, tajkuni, pripadnici i zvaničnici, odnosno predstavnici političkih stranaka, nevladinih organizacija i osobe sa diplomatskim imunitetom.
    Živela Srbija!

  2. Mozemo da imamo razlicite politicke ideje i stavove ali ovo ne sme niko da radi.

  3. Ko bi ovako nešto očekivao? Svi, svi, svi. Zašto ne hvataju likove koji su došli preko grane iz zemalja pogođenih koronom a koji se šetkaju po ulicama. Jel to ta „kontrola“?

  4. Uredu je kaznjavati ovakve osobe ali treba kaznjavati i one koji daju nebulozne izjave poput Vucica kada je rekao da nece biti mesta na grobljima ako nebudemo disciplinovani.S obzirom da sam klinicki psiholog ovakve izjave su klasicno izazivanje panike,depresije i anksioznosti u narodu a to je mnogo gore nego sirenje ovakvih vesti o gorivu i ostalom.To se desavalo i u vreme kad nije bilo vanredno stanje pa nikom nije palo na pamet hapsenje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.