MUP: Uhapšeno troje osumnjičenih za pozivanje na rušenje Vlade i predsednika Srbije, među njima i Damnjan Knežević (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Priča se da je sve to Vučkovo Pozorište u kući. Ne zna se koliko hiljada epizoda će biti. Do današnjeg dana je bilo preko trista, neki kažu blizu petstotina.

  2. Ko je te i takve bitange gajio decenijama? Potom, čujemo i ovo: „Protiv mene je podignuto 2000 krivičnih prijava. Pa šta!“ Vrlo sažeto je objasnio pravosudni sistem, koji je štitio svakave.

  3. Desila se sinoc jedna veoma zanimljiva stvar. Miting je poceo oko 18h i trajao je do 19.45h. Za sve vreme protesta, iako je bilo nekoliko hiljada ljudi, nije bilo bilo kakvog incidenta. Kada se protest zavrsio prosao sam Pionirskim parkom i usao sam u Starbaks da kupim kafu. Tada sam primetio veliku grupu specijalaca koja je bila parkirana ispred Ustavnog suda u Bulevaru. Tek po zavrsenom mitingu po komandi su polako krenuli ka Predsednistvu. Zar nije bilo logicno da su bili mnogo blize locirani samom mestu okupljanja (npr. u Krunskoj), kako bi mogli da reaguju u slucaju potencijalnog incidenta? Kao da je bilo rezirano i dogovoreno da se na kraju desi neki sukob sa policijom koji bi snimile rezimske kamere i to iskoristile. Da zakljucim, siguran sam da 90% jucerasnjih govornika spada u iskrene patriote, ali neko od njih je na vezi sa rezimskim strukturama. Bez obzira na sve, svaka cast svakome ko dize glas protiv ovog izdajnickog i mafijaskog rezima. Puna podrska Srbima sa Kosova koji su juce dosli u Beograd i koji ne pristaju na teror Srpske liste.

  4. Srpska vlast kojom su vladali i vladaju milosevicevci i seseljevci decenijama je gajila ove ekstremiste, koji sada „nezahvalno“ grizu ruku koja ih je hranila…bagra pravi bagru.

  5. Kakva šarada! Puna podrška svima koji su protiv ovog izdajničkog i trulog režima!

  6. Zaboravila Srbija sta su rusilacke demonstracije…Jos samo da nas iz MUP-a podsete sta to bese Ustav i ustavni poredak…!?

  7. Ovo je ocajnicki pokusaj vlasti da se spase. Isto ovako je i Milosavic hapsio novinare pred kraj. Treba izdrzati i napraviti pritisak na sve strane na vlast…. Nece moci sve da nas pobiju i pohapse.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.