MUP: V.S. iz Zavoda Male pčelice uhapšen zbog lekova namenjenih životinjama

Ostavite komentar


  1. I doktorka umesana , ko zna mozda se rade doktorske studije na tim narodom po domovima a mozda i po bolnicama nisu nista bolji , problem je sto je sto je svako neleglano davanje pogresnih lekova tesko dokazivo .
    Dacu vam citat koji je meni upucen od strane svi vec znate koga , osobe koja ovde komentarise
    Ovako ide moj komentar na jedan veoma jasno izveden zlocin , nije vazno koji :
    Cicka21.06.2016. 22:12
    Овако јасан злочин (цигла у главу) остаје не расветљен, шта је онда остало за тровање , како ћете то утврдити а како тек тровање које врше специјално образовани за те ствари
    sledi odgovor meni na moj komentar:
    @CickaE da samo znate sta se radi u starackim domovima. Pogotovo sa ljudima koji nemaju nikog svog a suvise im male penzije da placaju mesecne iznose koju idu od min. 450 evra pa navise. Onda oni zakljuce ugovr o dozivotnom izdrzavanju sa domom u kome prebivaju da njima posle smrti ostavljaju stan. Sta mislite koliko dugo ti jadni ljudi pozive ? Od 3 do max. 24 mesca zavisno od godina i zdravstvenog stanja.
    zatim ide lsedeci komentar :
    sve popušta22.06.2016. 00:42
    @305Radi se to i mimo staračkih domova, kad se potpiše ugovor o doživotnom izdržavanju za nasledstvo nekretnine… I u „interesnim“ brakovima… Tehnologija napredovala, postoje lekovi za sve, razne njihove kombinacije, kao znak velike brige i pažnje, u godinu dana odrade svoje… Da niko ne vidi… A nikoga ne zanima ko šta, i zašto nasledjuje, ni po kom osnovu… Stanova, placeva… Kad se hoće, sve se može, jer se može…
    Sve ovo ima policija i ne samo to , mogla je d aproveri iz asvakog komnetara ko stoji , smao da je to uradila , pa ne mora da se ceka cigla u glavu, kao sto sma napisala u komentaru , da bi reagovala policija na prijavu , ovo je bilo 2016 necu reci u kojim novinama da ih ne reklamiram .A toga imam na tone ne u kompjuteru , pohranjeno na sigurno kod mog rodjaka a deo ima i policija ako nije bacila .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.