MUP zabranio roditeljima da podrže decu

Publici nije bilo dozvoljeno da prisustvuje zakletvi najmlađih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova na proslavi Dana policije

Ostavite komentar


  1. Ако се политичари и вође боје за своју безбедност то значи да постоји и разлог, а разлог је искључиво тај да су свесни да су се отуђили од народа и да се боје сваке, и најмање негативне реакције. А реакција би било да су родитељи видели како им односе онесвешћену децу под лекарске шаторе.

  2. Kako ste vi naivni! Ne znate da su još uvek na snazi mere zabrane okupljanja preko propisanog broja…

  3. Pa trebali su pustiti mame i tate da ih drze za ruku dok polazu zakletvu

  4. Kada neko konkuriše za vojnu ili policijsku službu, treba da zna da tamo pekmezi nisu potrebni. Ti biraš poziv da i na vetru i na kiši i na suncu i pred kriminalcem ne smeš da odstupiš. U suprotnom završi trgovačku školu. Nije u redu da MUP ne kaže polaznicima škole da prenesu roditeljima da pristup nije dozvoljen, ali me to ne čudi.

  5. Zar Korona i 40 stepeni napolju nisu dovoljan razlog da se ljudi ne skupljaju?

  6. Kakve drame, šteta što ih mame nisu držale za ručice dok daju zakletvu. Ovi današnji muškarci kao devojčice, samo da je mama tu.

  7. Čemu zakletva !
    Polozio je prvi covek ove zemlje, ali za njega ona nikad nije ni postojala, niti je bila obavezna. PRAZNE RECI !
    Treba je izbaciti, jer nicemu ne sluzi .
    Divoljno je reci „RADICU STA HOCU „!!!

  8. Kad ste naivni roditelji salje te decu u policiju da idu a svi bezu od tog posla.Glava mu u torbi i samo ginu.Morajy da zastite predsednika a i ranije nije bilo publike kad je prwdsednik drzao govor.Zakon se mora postova ti

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.