Muškarac koji je juče ubio bivšu suprugu, bacio se pod voz 1Foto: FreeImages/ Andy Naylor

M. L. (46) koji je juče ubio svoju suprugu u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu izvršio je samoubistvo“.

Kako je potvrđeno Blicu, M.L. je, nakon brutalnog ubistva pobegao iz Centra i uputio se ka Tošinom bunaru, gde je potom skočio pod voz. Iz Hitne pomoći je ranije jutros saopšteno da je u toku noći na Tošinom bunaru stradao muškarac jer ga je pregazio voz.

Hitna pomoć je na licu mesta mogla samo da konstatuje njegovu smrt.

M.L. je u sredu imao zakazani kontrolisani sastanak sa bivšom suprugom u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu. Parkirao je automobil ispred Centra, ušao u hol, gde je sačekao suprugu, a kada je došla, M.L. ju je, naočigled njihovo troje dece, napao i snažnim udarcem kamenom u glavu ubio.

On se potom mirno udaljio iz Centra, a policija je odmah otpočela potragu za njim.

M.L. se nakon surovog ubistva uputio ka šinama, gde je skočio pod voz. Njegovo beživotno telo pronašla je ekipa Hitne pomoći dva sata iza ponoći.

Ovoj nezapamćenoj tragediji prethodilo je dugogogodišnje porodično nasilje. Prema navodima rođaka, M.L. je suprugu maltretirao od prvog dana braka, zbog čega je bio i u zatvoru.

Prvi put je osuđen jer je pretukao suprugu, a drugi put je u zatvoru proveo dve godine jer je pretukao najstarijeg sina.

Posle ove tragedije ostalo je troje maloletne dece, trojica dečaka, o kojima će sada morati da se stara Gradski centar za socijalni rad. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari