Muškarac pretio Zagorki Dolovac, određeno mu zadržavanje

Ostavite komentar


  1. Zar je ona još na funkciji državnog tužioca?. Ja sam mislio da je odavno u penziji.

  2. @Drago
    Nama je isto kao da jeste u penziji, ništa niste pogrešili.
    Sad kada je kabadahija koji preti Dolovac uhapšen, zna li se da li je uhapšen i onaj što nije samo pretio Cvijiću , novinaru „Radara“, nego ga i tukao? Da li on spada u zaštiċene kabadahije, miljenike režima, pitanje je za gospođu Dolovac? Moźe li tako? Kad je ona ugrožena imamo i policiju i sudije a kada je neko drugi ugrožen od miljenika režima, pogotovo novinari (od kojih ona kao deo tog režima beži ko đavo od krsta)? Anarhija u društvu omlatiće nam se svima o glavu. To ste negovali i stvorili gđo Dolovac svojim nečinjenjem, pa je došlo na naplatu. Narod podivljao, pucaju na decu, deca ubijaju u parku odraslog čoveka, policija do smrti tuče osumnjiĉenog…itd….sve ono što opšte bazakonje proizvodi, čemu je sama kumovala, sada dolazi na naplatu. I biće sve gore.

Ostavite komentar


Društvo

"Simbolički ukor" Mađarskoj: EU sastanci ministara premešteni iz Budimpešte u Brisel 9

„Simbolički ukor“ Mađarskoj: EU sastanci ministara premešteni iz Budimpešte u Brisel

Visoki predstavnik za spoljnu politiku Žozep Borel saopštio je danas da će ;EU održati sledeće sastanke ministara spoljnih poslova i odbrane u Briselu umesto u Budimpešti, što je verovatno "simbolički ukor" Mađarskoj zbog njene "odmetničke" diplomatije u pogledu Ukrajine, prenosi Radio slobodna Evropa (RSE). Promena mesta sastanaka koji treba da se održi od 28. do 30. avgusta predstavlja udarac reputaciji Mađarske samo nekoliko nedelja pošto je preuzela rotirajuće predsedavanje Evropskom unijom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.