Muzej automobila se iseljava, oldtajmeri do daljeg po privatnim garažama

Ostavite komentar


  1. Pre par godina sam odveo unuka, da pogledamo nešto što nisu video igrice, I ostalo što sužava vidokrug I poimanja sveta oko sebe. Uz pojedine modele, i priče iz dedine mladosti sam pokušao da pokažem unuku da svet počinje malo pre njega :). Za uspomenu smo sačuvali karte. Sa setom sam pročitao!

  2. Bio sam mnogo puta u Muzeju automobila i tamo istraživao. Neprocjenjiva arhivska građa se tamo nalazi. I to će da završi privatnim kućama i garažama??? Nacionalna bruka

  3. Ovi bi i givikt pokvarili. Verovatno im treba prostor za neku pečenjaru ili kafanu jer to im je najviši domet. Ali pre toga da neko izvede milionsku “ sanaciju“ na račun državnog budžeta. Kakvi smo za bolje i nismo.

  4. Био је одређен простор испод Бранковог моста с новобеоградске стране за пресељење, шта би од тога?
    Огроман новац се расипа и баца, а за културно благо и музеје текуће власти немају слуха.
    Пропада и стара жел. станица која је била одређена за музеј, на пресељењу Музеј а Николе Тесле се не ради …

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.