Najbizarnija misterija Beograda: Zašto više ne svira muzička fontana na Slaviji?

Ostavite komentar


  1. Najbeskorisnije ruglo Beograda je plato preko puta fontane. Podignut na brzinu da bi imaginarni turisti mogli da uzivaju u pogledu na to svetsko cudo, zvrji vecito prazan zauzimajuci prostor pretesnog trga.

  2. Pa ta fontana bila je potpuna besmislica, muzika pod saobraćajnom bukom!!! tišina je osnovni preduslov da se muzika čuje …

  3. Propast Srbije je pocela 1944 Brozovom reokupacijom Srbije, njegovim takozvanim „ustavima“ kreiranim od strane tajnog drustva da cuva njegovu licnu vlast, ali samo na stetu Srba, drugina su otvarane akademije nauka I umetnosti, stvarane njihove nacije i drzavnosti, zatim Tarabicima da bi se nastavila sa tuznim narikacama iz BIH koje su pocele da kreiraju anti trendove, njihov kandidat za Evroviziju zamalo da ode sa velikim bubnjem da se krevelje malo od trosku pretplatnika u inostranstvu (mecku su zaboravili) da bi se nastavila sa pevajucim fontanama, ruglom od spomenika istorijskim licnostina..dalje nastavite sami, povraca mi se.

  4. Pravila je buku. Zalili su se stanari okolnih zgrada. Zbog toga su prestali sa pustanjem muzike.

  5. Radila sam tu u blizini i nikada nisam cula da svira. Msm znam da je svirala, al ja to nikad nisam cula. Bas bezveze…

  6. Дебилизам је што је и то мало емитована музика. Бар како су то радили.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.