N. K. koja je udarila kolima devojčicu u Vojvode Stepe već ima 33 prekršajne prijave zbog saobraćajnih prestupa 1Foto: Z. S. M.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je N. K, koja je udarila devojčicu automobilom u ulici Vojvode Stepe i nanela joj teške telesne povrede, saslušana i da je tužilaštvo, nakon iznošenja njene odbrane, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da joj se odredi pritvor do 30 dana.

N. K. je na teret stavljeno krivično delo Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja kao i da je  saobraćajnu nezgodu izazvala sa umišljajem, s obzirom na to da je vozilom upravljala pod dejstvom alkohola od 1,51 promila alkohola u krvi i zato što je do nezgode došlo na pešačkom prelazu, stoji u zvaničnom saopštenju tužilaštva.

Ono što zvuči neverovatno je podatak da je tužilaštvo zatražilo pritvor za osumnjičenu kako ne bi ponovila krivično delo jer je protiv nje do sada podneto čak 33 prekršajne prijave zbog kršenja Zakona o bezbednosti saobraćaja, a da je za 11 prekršaja već pravosnažno osuđena.

Ostali razlozi zbog kojih tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenu N. K. je da ne bi uticala na svedoke kao i zbog velikog uznemirenja javnosti.

N. K. je automobilom „škoda skala“ u Vojvode Stepe na obeleženom pešačkom prelazu udarila petnaestogodišnju devojčicu koja je sa teškim telesnim povredama prevezena na VMA.

U pojedinim medijima i na društvenim mrežama pojavila se informacija da je žena koja je udarila devojčicu producentkinja Pink televizije.

Ona je široj javnosti postala poznata kada je tokom protesta Srbija protiv nasilja koji se jednom prilikom održao ispred televizije Pink, sa balkona građanima pokazivala srednji prst.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari