N. K. koja je udarila kolima devojčicu u Vojvode Stepe već ima 33 prekršajne prijave zbog saobraćajnih prestupa

Ostavite komentar


  1. 33 prekrsaja!????
    A penzioner od 75 godina ode u zatvor zbog perarde ….

  2. 33 prekrsaja, pa taman da su za parking sve, nije za posedovanje vozacke dozvole.
    Zaista sramno od strane policije i tuzilastva

  3. Ej…smirite se. Sta je vama. Usporite malo. Dozivotna, niste oduzeli dozvolu…kakav je to recnik?
    Ja imam preko 50 preksaja. Di sada sam platio preko 50 kazni. Što za parking, što za razne gluposti. Kako dodje kraj meseca milicija kaznjava sve zivo da skupi pare za plate. Bar 15tak puta sam kaznjen za koji km prekoracenja…52 sam tri puta vozio samo u maju pored sajma. Voze i 80 tamo ali kada stave kameru onda kaznjavaju za 1km prekoracenja. Soko me uhvatio deset puta za dve godine ispred mog stana…sve su to saobracajni prekrsaji ali ni jedan nije da se dozvola oduzme. U zivotu nemam nu jedan sudar, da ne baksuziram…hahaha a preko 50 puta sam kaznjen za 45 god koliko vozim. Mozda treba da budem dozivotno osudjen.
    Vi citaoci Danasa ste toliko zaludjeni negativnim vestima koje citate uz dana u dan da ste svi vi postali tempirane bombe. Citajte malo nesto lepo i prestanite da se drogirate negativom iz Danasa, Nove i td jer postajete slucajevi za Lazu.
    Ukljucite malo mozak a ne televizor i novine. Vozite bicikl, bavite se sportom, gledajte neke ljubice bez nasilja, citajte neke lake knjige. Pozdrav svima sa pecanja.

  4. Ko drugom jamu kopa, sam u nju upada. Ne radujem se, ali ima neko ko gleda i reguliše sve.

  5. Pa da smo narod a ne splačina mi bi smo je skinuli sa Pinkovog balkona i doveli u red, posto drzavu nemamo da to uradi i do ovoga nebi doslo. Ovako bahata lopata nas em ponizava, em gazi decu i sto je najgore bahaticr se i dalje.

  6. Da li je neko u bilo kom trenutku imao bilo kakve sumnje da ce vozac biti sns?

  7. @Vozac Naravno da nisi na pecanju, ti si upecan od strane najgorih i samo prosipaš privid o opuštenosti i sveopštoj brizi o bližnjima. Građani jednostavno pišu komentare šta im prvo padne na pamet jer ne mogu biti srećni u nesrećnoj državi. Ti očigledno možeš, jer u baruštini koje je tvoje okruženje, možeš da upecaš samo praznoglavce.

  8. Vozač, je li “ pa šta“, što bi rekao predsednik. Objasni to roditeljima nastradalog deteta. Nešto ne verujem da si tako nevin i naivan vozač pa te policija stalno kažnjava. Uostalo ovom objavom si potvrdio onu narodnu “ čega se pametan stidi , time se b….. ponosi.“

  9. Gospođica sa dva srednja prsta.
    Braniće je Đuka.Od toliko grešnika u SNS- u kupite on još koju nekretninu.

  10. „Vozač“svaka čast za komentar.Čega se pametan stidi,budala se time hvali.Kakvu poruku šalješ potomstvu?

  11. Vozac: Svaka cast na komentaru, ne znam kako bi ti reagovao da neko udari tvoju devojcicu od 15 godina na pesackom prelazu i tesko povredi. Kao i u svakom segmentu zivota: ako stalno si kaznjavan razmisli malo o sebi.

  12. Ovde je sve jasno. Odmah u zatvor i to maksimalna kazna, da ne bude za ovo KD 6 meseci do 5 godina i dobije 6 meseci, nego 5 godina.

  13. Pa kao sto vidimo i dalje gradjanima pokazuje srednji prst podrza na od Pinka i države,koji to isto rade.

  14. @Vozac – sad kad si se „pohvalio“ mogao bi da se bolje informises sta se desilo.

  15. Zašto inicijali?!?!Kada svi znamo da se radi o Nini Kovačević,toliko.

  16. Svaki dan ima prekršaja!Da se postriže kazne i da se ne daje značaj bilo kome!To o saobraćaju nije vest!Vozači su uglavnom bahati nekulturni a ustvari vrlo ne obrazovani i prosti pritom misle da su veoma inteligentni i snalažljivi!Takvo ponašanje je slika društva malo ima veze sa bilo kojom vlasti!

  17. Je l’ će sad opet premijer ili ministar unutrašnjih poslova da nam saopšte kako „sistem nije zakazao“?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.