N1 osuđuje obraćanje Jankovića novinarki N1

Ostavite komentar


  1. Ne vidim kako moze poljubac da bude uvreda.Uopste nije delovalo uvredljivo.Osim toga zasto se juce nije N1 oglasila, a bistra Minja je mogla odmah da reaguje ako joj je smetalo.Sve je ovo cudno.Ponekad pomislim da i N1 ide ne ruku vlasti, posebno neki intervjui Minje Miletic.

  2. Gde su sada NUNS i UNS da organizuju proteste i da traže udaljavanje Jankovića iz političkog života Srbije.

  3. Saša jeste nespretno rekao šalu, ali seksistički mislim da nije. Bezazlena nespretna šala, koju režimski botovi sada koriste i vidjećete ovdje po minusima. Postoje razne vrste poljubaca. Pozdravljam Vas sve odoh poljubiti djecu i prijatelja kada se sretnemo nakon dužeg vrmena. Iskren ljudski poljubac šaljem svima. Ljubim Vas sve…..

  4. Najoštrije osuđuju uobičajenu frazu! Neuko ili da se iskoristi prilika

  5. Janković sebe prikazuje kao džentlmena a u stvari je veoma nevaspitan. Nedopustivo.

  6. Šta bi čoveku tj. S. Jankoviću da se ovako obruka?! Hajde, sad, da je uvreda, recimo da nije, ali da je neprimereno – neprimereno je.

  7. Pa od kada je novinarska profesija pala na nivo obdaništa " učiteljice ovaj dečak se ponaša".

  8. U kontekstu odgovora nije zvucalo kao uvreda niti nesto licno. Jeste neprijatno ako se tako protumaci. Sasa Jankovic je poznat kao promislen covek koji nije spontan u nastupima, tako da ova ocigledna spontanost jeste suvisna i nespretna.

  9. Sramotna izjava N1. Gledala sam intervju i nikakvih uvredljiv izjava nisam primetila. Sa ovim saopštenjem mnogo me podsećaju na Informer, Telegraf i ostale tabloie. Sa ovim sramnim saopštenjem za javnost dali ste lm vetar u leđa za dalje razapinjanje gospodina Saše Janković.

  10. A za neoprostivu uvredu,Gašić unapređen u BIA glavnog imitatora James Bonda!

  11. Bilo bi korektno da N1 objavi dato izvinjenje S. Jankovica. Toliko radi korektnosti !

  12. Minja je lepa žena. Reakcija Jankovića je podsvesni lapsus. Shvatite to kao kompliment fizičkim atributima vodititeljke. Janković će već da objasni supruzi na šta je konkretno mislio.

  13. A da je rekao cuvenu "Ako vam kazem, moracu da vas ubijem" onda bi bio uhapsen?

  14. zašto uvek pišete uz ime Jankovića nekadašnji ombudsman.. da li je to skrivena namera da biračko telo potencijalno, u svakom trenutku zna o kome je reč…Zar nije dovoljno ako je već kredibilni političar samo reći, predsednik pokreta…..

  15. Ništa čudno, moraju sami da brane svoju novinarku, jer se novinarske organizacije ne oglašavaju.

  16. …ovo pokazuje da je i s.janković samo još jedan (u nizu) prizemni pozer grandoman na političkoj sceni srbije.
    a bogami ni ostale balkanske dzamahirije ne zaostaju za srbijom, čak, naprotiv.

  17. Ju ju sestro slatka i brate moj, bože me sakloni, da se tako šali oženjen čovek sa udatom ženom. Ju ju snajka vide li to?

  18. Чисти аматеризам за позицију коју таргетира. Басара је 100% управу.

  19. Dosadno : bolji zivot, veca plata, cekanje na ovo, cekanje na ono, besane vodje, kumova udba, bezidejni Sasa , konfliktna Minja……. potrosen zivot jedne generacije….

  20. Da, ja sam video ovu tupavu izjavu i bio zaprepašćen. Janković je hteo da bude duhovit, ali, očigledno, nema u njemu te žice. Neduhovit i neznimljiv čovek. Ko je rekao Koštunica?

  21. Sramota za Jankovica. Sa ovoliko samokontrole, ne bi trebao da bude ni predsednik kucnog saveta.

  22. Krajnje "profesionalno" , Gasica su razapeli za petnaest minuta a za Jankovica im treba dva dana da zastite svoju novinarku?Da ne pominjem kako Kurir menja naslovnu po potrebi Jankovica a reakcije UNS-a i NUNS-a nema!I ko onda utice na medijske slobode?Hajde malo prst na celo!

  23. Ovo je apsolutno bila šala, uvreda se ni ne nazire. Volim da gledam N1, nije mi jasno zašto od ovoga prave problem.

  24. Hteo je da izgovori "ako vam kažem, moraću da vas ubijem", što je stara fora, ali je u toku shvatio da ne može baš tako da se zeza na tv-u. Onda je probao da se izvuče, pa napravio još veću brljotinu. Ali ništa zbog čega bi trebalo svi da se ostrvljuju na njega.

  25. Ima covek zenu, decu, kucice a oni bi se ljubio na televiziji. Jankovicu, da ti nisi neki rod sa Gasicem?

  26. Pošto sam gledal intervju a poštujem N1 kao i g. Jankovica smatram da od jedme bezazlezne šale(koja nije bila uvredljiva) napravili dreku. Gospodja voditeljka je bila sposobna daodgori ali verovatno nije se osetila uvredjenom. Informer je celu situaciju zabiberio i sada svi kijaju.

  27. Da li niko ne shvata da je hteo da se našali sa uobičajenom frazom : "Ako Vam kažem morao bi da Vas ubijem" pa se verovatno u poslednji čas predomislio jer bi to bilo loše protumačeno u medijima… Kad ono medijska mašinerija se i za ovu glupost uhvatila.

  28. A ti jadna prebrižila za Gašića. Nek ti duša Burazer spokojna, eno mu Đura oprostio što je novinarke bacao na kolena i dao funkciju šefa BIAe. Ipak je čovek IZDRŽAO godinu i po bez funkcije, muke tantalove to behu. Dovoljno je propatio.

  29. Ovo je dvostrani problem. Novinarke provociraju svojim oblačenjem do same granice prihvatljivog ukusa, a onda zahtevaju savrsene džentlmene na koje hormoni ne utiču.

    Zbog čega se dotična novinarka oblači toliko provokativno – gole ruke i ramena, gole noge maltene u lice gostu?

  30. Balkanski političari su izašli iz balkanskog naroda i balkanske kulture. Jedina je razlika u tome da li su na vlasti ili nisu. Sve drugo je laž, obmanjivanje sebe i drugoga ili u najboljem slučaju nada da bi neko mogao biti drugačiji. Pa da citiram Alana Forda komentarom: "ko živi u nadi umre izzviždan". Bolje neće biti dok se kultura naroda ne promeni jer narod uvek bira sebi slične. Treba biti svestan da će i sledeći političar doći iz tog istog naroda.

  31. Sasa Jankovic se suocava sa bremenom javne licnosti i to politicara. Neiskusan je i ne shvata da se svaka njegova rec, pa i mimika prati. Na zalost, to sto je neiskusan nije nikakav plus, s obzirom na njegove godine i poziciju na kojoj je do sada bio. On bi najbolje trebao da zna sta se sme, a sta ne sme. Zastitnik gradjana bi to morao da zna.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.