N1: Spomenik Stefanu Nemanji koštao bar milijardu dinara

Ostavite komentar


    1. Beograd ima Kucu cveca….vec 40 godina. Sta ce mu kanalizacija.
      Kolko kosta odrzavanje kuce cveca….jel moze da se sazna

      1. Ne diraj Tita! Sve sto vidis u Srbiji ,od fabrika do stanova,od domova kulture i muzeja,od skola do kasarni i jos mnogo toga,sve to je Tito! Njegova je to zasluga. Pitaj svoga dedu ili pradedu ako su jos zivi. U gradovima po Srbiji sada su trgovi i robne kuce a pre Tita bile stochne pijace i blato do kolena. Nista Tito nije ukrao ili dao unucima. Stidi te se svi koji tako mislite i ucite istoriju i pitajte starije ljude,oni znaju.

    2. И то је разлог да се не изгради споменик наше најзначајније средњовековне династије?

    1. Ali ima novca da 40 godina održava „kuću cveća“ ili ~450 miliona evra da pravi most na Adi da bi oni koji su se „snašli u privatizacijama“ brže vozili po Beogradu. Da je uopšte vreme za postavljanje spomenika Srpskim vladarima jer mi smo kapitulirana država sa okupiranom teritorijom, Nemanji bi bilo mesto na Kalimegdanu umesto onog „pobednika“ koji je morao zbog „skarednosti“ da se podiže na visoki stub.

      1. Nemas pravo spominjati ime coveka koji je podigao takvu drzavu. Autoputeve,pruge,aerodrome sve je to Tito sagradio. U Srbiji zemlji seljaka on je uspeshno proveo reforme i izveo je iz gliba. Titu svi ovi ni do kolena nisu. A spomenik i cena je tajna,jer provizija je pola miliona eura minimum. No to je vec problem policije.

  1. Jedna skulptura Anis Kapura u Chicago kosta oko 400 miliona dolara. Takvo je trziste umetnina

  2. Malo je to za ovakvu lepotu koju smo čekali ne 800, nego 1800 godina! Možda i duže… pa kada se milijarda podeli sa 1800 onda je to tričavih 555.555 dinara godišnje sledećih 1800 godina, a samo Bjatović prema rečima ministarke vuče preko 2 000 000, odbijaćemo mu od plate mesečno toliko do kraja života i eto namirene cene, a drug neće ni da oseti

    1. Neka vuce i 100.000.000, niti su tvoji niti si mu ih ti dao, i sta to tebe i bilo koga briga.
      Prema tome u privatnoj firmi i upravnom odboru moze da vuce koliko hoce.
      samourpavljanje ne postoji, informisi se o vremenu u kome zivis.

  3. Koliko mi se gadi vucic i njegova kamarila nista bolje misljenje nemam ni o ovim slucajnim srbima.

    1. bas je nekoga briga za tvoje misljenje kome je ono bitno o cemu pises covece ne brukaj se

  4. Za taj uzasno procardani novac se mogle napraviti dve kriticno
    neophodne bolnice u Sandzaku i jugu Srbije, sa po 500 kreveta, intenzivnom negom, opremom. Ludjacki se ponasa SNS, ko ce to zaustaviti?! Ne dajmo, pobogu, da se monstrumi osile toliko da i Stadion Zvezda grade za pola milijarde evra!!!!

  5. Ne smeta vama Spomenik ni to koliko je Placen
    Vec Smeta vama što se Opozicija toga nije Setila i još mnogih stvari što je Vlast uradila a Opozicija nije nit ce uraditi i od Toga imaju strah da ce Vlast krenuti sa Izgradnjom Metroa pa i ako budu izgubili na Izborima
    Opozicija se nece Snaci u tome jer nisu Sposobni a moraju da nastave ili Obustave sve
    A to bogami nije Dobro

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.